Kems 0 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, imam taj motor i ima LEO VINCE ZX auspuh, mnogo se cuje (al dobro ide). Jel ima neka fora da se stavi prigusivac, ili da se uzme neki drugi auspuh da se ne cuje toliko, a da ide problizno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan keeemii prodaj meni taj i qpi original )) meni i ovako sad treba zx poshto stavljam kit )) pa da se provozamo malo svo troje(mislim kad gele bude qpio x-road Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2110 Napisano Jul 6, 2008 Skuteras, 3708 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je dao dobar predlog. Mala razlika ima da bude u bzini ako ti je sve na standardu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan @ muljaz vozio sam kemsonov skuter i stvarno ide havarija, sve mu je fabricki sem zx-a dogovorili smo se bili da dodje jedan dan kod mene da mu zamenim rolnice poshto mu stvarno mnogo vrti u prazno, fazon hvata na 8000 obrt. a meni bi mnogo leg'o zx zbog kit-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2110 Napisano Jul 6, 2008 Skuteras, 3708 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan @ muljaz vozio sam kemsonov skuter i stvarno ide havarija, sve mu je fabricki sem zx-a dogovorili smo se bili da dodje jedan dan kod mene da mu zamenim rolnice poshto mu stvarno mnogo vrti u prazno, fazon hvata na 8000 obrt. a meni bi mnogo leg'o zx zbog kit-a Ja sam na mom imao kit 70, fabricki izduv, fabricki variomat sa originalnim rolnicama, samo razbusio diznu na karburatoru i malo podigao iglu i isao je kao nevreme. I trosio dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan kems izvini shto ti se sad ubacujem u temu, ali samo bi da pitam jel pashe zx od gilere na apriliu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Ma matori nije frka samo pitaj Moram doci ovih dana do tebe da se zamenimo i vidimo koji kako ide... Mozda iskombinujemo neshto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ima ovde ljubitelja RUNNERA BRE :] Javljajte se, ne ujedamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan evo ti moj predlog... dobijesh moj auspuh ako pashe, 20 eura, zamenim ti rolnice, i sve shto ti treba??? hahaha koje sam govno navratite ti i gale pa se dogovaramo.. ali ljudi ajde dajte josh neki predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Jul 12, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ako ima neka fora npr sa prigusivacem za auspuh neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno pitanje... Koliko otprilike kostaju sve plastike za Runnera, 2000. god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca-61- 0 Napisano Jul 16, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Kems jel si probao da ocistis vatu u prigusivacu??? a sto se tice plastika, ja sam menjao bocnu(onu najvecu) na runneru i kostala me je 110e bez farbanja... u svakom slucaju mozes da kupis jos jednog polovnog umesto novih plastika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Au znaci ne isplati se uzimati... Nisam dirao auspuh uopshte, sutra cu da skinem i da ocistim, ima boga oca unutra, sigurno. Gusi se kad krece, istera dosta dima, i posle normalno ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Jul 21, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen je prigusivac u auspuh, i motor ide isto, znaci ne primecujem razliku, i naravno ne dere se vishe, sad je do jaja :] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Jul 25, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Peco jel znas mozda koliko kosta ona mala plastika kod nogu sto ide? Ne znam kako da ti objasnim Znaci gde ti dodje cevanica :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Avgust 19, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna stvar... NPR ne vozim motor jedan dan, i sutra kad ga upalim, sacekam malo da se zagreje, i krenem, al slabo prima gas, izbacuje dosta dima pozadi, i secka dok ne istera sve, i onda lepo ide... Znaci svaki put kad je ugasen i kad stoji sat-dva, a mozda i manje... ISTERA dosta dima, i kad istera sve onda krene lepo da ide... naravno Runner 50 je u pitanju... Sta bi moglo da bude??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kems 0 Napisano Avgust 22, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBG, -72- Prijavi odgovor kao problematičan Ne zna niko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca-61- 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti ustelovana uljana pumpa, to je relativno normaln za cvaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan idi kod nekog metalostrugara i nek ti da metalni spon koji baca skini top...unutra je namotano nesto kao od papira i to kad se natopi uljem pocne da se dere...to izbaci i naguraj spona da bude knap znaci guraj na sili dok ne bude puno puno...posle ga zatvori i vrati na skuter....preporodices se...ja sam imao zx na apriliji i isti problem...tako sam ga resio i bilo je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...