Alex74 848 Napisano Maj 11, 2020 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih da donesem neki namestaj iz okoline Valjeva do mesta kod Panceva. Ako neko od kolega ima kombi ili neko kamionce neka me kontaktira u porukam da se dogovorimo? Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano Maj 11, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Multiplu, ako izvadim sedišta, može svašta da stane. Frižider, šporet, ta peć... odjednom. I imam krovne nosače. Ako ti odgovara, tu sam. Prevoz je dž, plati gorivo i ostalo je da se zezamo... 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano Maj 12, 2020 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost mislim da nece moci,treba mi prevoz za ugaonu,krevet i dve fotelje. U svakom slucaju hvala na ponudi. Ipak bi mi trebao neki kamioncic,imalo bi jos nesto da se doveze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 848 Napisano Maj 17, 2020 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posao uradjen,hvala svima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...