Jump to content

Moto Zajednica

10.jubilarni moto-skup-MIDNIGHT-RIDERS-PETROVAC NA MLAVI

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

Ima li mogucnosti za rezervaciju smestaja?

Moto skup je u divljini,15 Km od Petrovca,ali u Petrovcu ima motel "Lepeza" i "Košuta".Za njih mogu da ti nadjem telefone.

EEEEEJJJJ, ima na kilometar od moto skupa motel "Gornjački dvor" ali on ne radi,a mozda ce i da radi,nedavno je bio auto rally i tamo su spavali vozaci.Od njih nemam telefon i ne znam da li ga uopste i imaju.

Uglavnom bajkeri spavaju u kampu na samom moto skupu u sopstvenoj reziji.Postoji izdvojen teren za takve.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Jos malo dodatnih informacija iz prve ruke od organizatora i predsednika kluba Ljupčeta :

CENA ULAZNICE PO MOTORU :  300 dinara

I U PETEK BESPLATAN RUCAK ZA GOSTE :  PASULJ  :D

U SUBOTU VEC NAJAVLJENI SRNECI GULAS  (2000 porcija)  :D

ZA PESAKE KOJI ZELE DA RUCAJU ULAZNICA  100 dinara (jer se prosle godine desilo da su neki bajkeri zbog velike navale posetioca bez motora ostali bez klope)

PLJESKAVICA  100 dinara, SNICLA 150 DINARA  :D

PIVO I SOKOVI  60 dinara  :D

OBEZBEZBEDJENO 4 STEREO TOCILICA I 1 MONO (znaci ukupno 9 bureta piva istovremeno!)

OVA JEDNA BICE MOBILNA I NOSI SE NA DEFILE U PETROVAC

U NEDELJU BESPLATAN I DORUCAK I PICE ZA GOSTE KOJI OSTANU  :D

Posto smo ove godine jedini u ovom terminu,najavili su se bas,bas mnogobrojni gosti (Istra,Sisak-HR, CH,D,A,BG,H,MK,BiH,CG...)

Prosle godine bilo je preko 1000 motora :o a bilo je 3 skupa istovremeno u Srbiji, ove godine bice mnogo vise,ocekujemo rekord.

VREMENSKA PROGNOZA JE IDEALNA : SUNCANO, 35C ZA SVE DANE VIKENDA

KO ZELI DA SE OKUPA U RECI MLAVI ILI U TOPLOJ VODI (42 C) U BANJI "ZDRELO"(3 km od skupa na glavnom putu)  NEKA PONESE KUPACI !

Sta bi ste jos?

Malo li je...

[move]  -  D O B R O D O Š L I  -[/move]

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator
Posto sam vezan za krevet jer sam juce povredio kicmu, ako mi neko pomogne da uzjasim motor docicu, ako ne budem mogo dovesce me neko kolima. Pozdrav od mk Bliski Istok!

Samo ti dodji da ti iskrckamo kicmu i stavimo te na noge,ovaj,na motor.

Dobro bi bilo da se i ove godine oznacui neko mesto za BJB.

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: FZR 600

Konacno sam kupio motor i dolazim na skup prvi put sa motorom i do sam docekao.... ;)

jedva cekam iskreno...

Pozdrav

Dobro bi bilo da se i ove godine oznacui neko mesto za BJB.

Pa 'ajde onda. I ti se sada smatras ovde kao neki domacin.Ja vec imam goste,dolaze u paketu aranzmana kao i svake godine pa se valja malo putovati po okolini,cisto da ne bude posle: "Sta sam nocas propustio? - Joooooooooooj !!! (tup!!!)

Konacno sam kupio motor i dolazim na skup prvi put sa motorom i do sam docekao.... ;)

jedva cekam iskreno...

Pozdrav

Hajde prvo napisi nesto o sebi,koji motor,odakle si?

Da vidimo onda te probleme sa lancanikom i lancem,ne bi bilo lose da se javis kad stignes.

ZA SVE BJB-ovce KOJI ZELE DA SE VIDIMO NA SKUPU MOJ TELEFON JE  064/428-9922 (ili ti plavi kawasaki KLE, PO-tablice)

Ću da vičem i PIĆEEEEEEEEE !!! (al' vi da platite ;D)

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Srle, jesi li ti prosle godine isao sa sstrujom i ostalima do manastira? Hoces li i ove god da budes turisticki vodic gostima?  ;D

EDIT: nema potrebe za objasnjenjem. Saznao sam sta me zanima. Vidimo se brm, brm, brmmmm

Srle, jesi li ti prosle godine isao sa sstrujom i ostalima do manastira? Hoces li i ove god da budes turisticki vodic gostima?  ;D

EDIT: nema potrebe za objasnjenjem. Saznao sam sta me zanima. Vidimo se brm, brm, brmmmm

Ja sam taj i bice i ove godine mala turica (50-tak Km) odmah posle rucka u subotu.Zato sam i dao telefon, pa ko hoce moze sa Bliskim Istokom na voznju.

• Svrati ponekad, 329 postova
  • Motocikl: FZR 600

jedva cekam iskreno...

Pozdrav

Hajde prvo napisi nesto o sebi,koji motor,odakle si?

Da vidimo onda te probleme sa lancanikom i lancem,ne bi bilo lose da se javis kad stignes.

ZA SVE BJB-ovce KOJI ZELE DA SE VIDIMO NA SKUPU MOJ TELEFON JE  064/428-9922 (ili ti plavi kawasaki KLE, PO-tablice)

Ću da vičem i PIĆEEEEEEEEE !!! (al' vi da platite ;D)

Sefe ja sam nov u svemu ovome...ima sam i ranije motore ali to su bili automatik,kolibri pa CTX pa jedno kratko vreme MZ250 i sad evo Yamaha FZR600 93god....inace sam iz Banatskog Brestovca jako blizu Kovina...Smedereva.....

Inace moram priznati odusevio sam se kad sam procitao "da vidimo onda te probleme sa lancem i lancanikom" veruj mi dovoljno je i sto si mi samo reko nema veze i ako nestignemo da pogledamo ;)  jednom recju odusevio si me sefe,,,,

Javicu se kad stignem inace FZR mi je belo crveni.....

Danas sam trebao uzeti L tablicu pa se malo iskomplikovalo nadam se da cu sutra uspeti sve da zavrsim...i eto me u Petrovcu....inace mi se mesto jako svidja ranije sam poslom dolazio tamo servisirao sam neke frigo uredjaje....ali to je bilo ......

Upisujem tvoj broj u imenik i javljam se kad stignem...

VIDIMO SE

Samo da znas da ti L tablica vazi samo na podrucju tvoje opstine,tako da nemoj mnogo da se sekiras ako je ne uzmes.Na skup dolaze mnogi i bez tablica i ovde je policija tih dana tolerantna i za tablice i za kacigu,osim ako neko ne pravi ludorije i ugrozava bezbednost drugih ucesnika u saobracaju,bar je do sada tako bilo,ali treba doci do Petrovca.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Večeras smo se dogovorili da krenemo u 11 sati ka Gornjaku (subota), vidimo se!  ;D

MK VATRENI POŽAREVAC

Petak

Loodilo,sad se vratih sa skupa,puno ljudi,atmosvera opaka a motoristi pristizu li pristizu u velikim grupama.

Subota ce biti strahovita.Po broju motorista koji iz casa u cas dolaze,naslucuje se da ce se oboriti svi rekordi posecenosti ovog skupa ikada.Zbog toga,vredi doci i biti delic celokupnog dogadjaja. 

• Zainteresovan, 554 postova

A juce u Petrovcu...mnooogo dobro,

Srle69 se potrudio da okupi Bjb ekipu i da nas provede po okolini, tura od 50-ak km manastir Gornjak, zatim gornjacka klisura, Krepoljin i vrelo Krupajske reke...e tu je palo kupanje i pice! Odatle nazad prema Petrovcudo do toplog izvora iliti banje Zdrelo. Tu smo se razisli pa dalje svako svoj program.

Sam skup je bio lep, mesto sa dosta hladovine, Mlava na metar od nas, odlican gulas, hladno pice, uvece svirka skoro po mom ukusu i naravno lepa plesacica koja bas zna svoj posao.

Neobicna stvar, kako je sunce zaslo poceo je da duva vetar i nije prestao verovatno do jutra, u mom kraju vetrovi idu na pocinak sa zalaskom sunca a izgleda da u homoljskom kraju nije tako.

Stigli smo kuci jutro u pola pet umorni i zadovoljni lepo provedenim danom.

Zahvaljujem se nasem domacinu Srletu, pozdrav ljudima sa Bjb foruma, Aca pn, Ivica t13, Laband, Vladamir,Boki kg, covek iz V. Plane kom sam zaboravio ime i naravno pozdrav svim devojkama koje su bile sa nama. Ne zamerite mi ako sam nekog zaboravio da pomenem.

Nazalost nemam slika...

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Koncert nisam gledao, ali sve ostalo je bilo odlično, kako i dolikuje klubu sa tako dugom tradicijom.

A juce u Petrovcu...mnooogo dobro,

Srle69 se potrudio da okupi Bjb ekipu i da nas provede po okolini, tura od 50-ak km manastir Gornjak, zatim gornjacka klisura, Krepoljin i vrelo Krupajske reke...e tu je palo kupanje i pice! Odatle nazad prema Petrovcudo do toplog izvora iliti banje Zdrelo. Tu smo se razisli pa dalje svako svoj program.

Sam skup je bio lep, mesto sa dosta hladovine, Mlava na metar od nas, odlican gulas, hladno pice, uvece svirka skoro po mom ukusu i naravno lepa plesacica koja bas zna svoj posao.

Neobicna stvar, kako je sunce zaslo poceo je da duva vetar i nije prestao verovatno do jutra, u mom kraju vetrovi idu na pocinak sa zalaskom sunca a izgleda da u homoljskom kraju nije tako.

Stigli smo kuci jutro u pola pet umorni i zadovoljni lepo provedenim danom.

Zahvaljujem se nasem domacinu Srletu, pozdrav ljudima sa Bjb foruma, Aca pn, Ivica t13, Laband, Vladamir,Boki kg, covek iz V. Plane kom sam zaboravio ime i naravno pozdrav svim devojkama koje su bile sa nama. Ne zamerite mi ako sam nekog zaboravio da pomenem.

Nazalost nemam slika...

Hvala Zozonu na svim pohvalama,drago mi je sto nam se prikljucio sa svojim drugarima i svojim prelepim motorom i doprineo da nase malo putovanje pretvori u jedno lepo druzenje.

Srle69

• Zainteresovan, 953 postova

Visoko kvalitetan skup, bez zamerke. Sto se naseg druzenje i interne voznje tice bila je lepa, a priroda u tom kraju je toliko lepa i bogata da je neverovatno! Srle je domacin i vodic koji se moze samo pozeleti. Pozdrav za ostatak ekipe!

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Dobar skup, jos bolje drustvo, a najbolji srneci gulas ;D Samo mesto odrzavanja skupa mislim da je savrseno, odmah pored Mlave, tu je odmah i izvor ledene vode, okolina nudi puno mesta za obilazak, uopste skup u Petrovcu je jedan od najboljih ako ne i najbolji za one koji vole da upoznaju okolinu mesta gde se odrzava skup. Srle69 je bio odlican domacin, stajali smo pored svakog izvora, pili vodu od koje trnu zubi i ispada kamenje iz bubrega ;), duhovno se ocistili u manastiru gornjak, fizicki se ocistili na izvoru krupajske reke :) Odlicno proveden dan uz odlicno drustvo !

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Skup je bio super, od petka do danas sve je bilo ql! Josh kada smo se probudili jutros dochekao nas je obecani doruchak (burek, jogurt i kachkavlj), organizacija extra! Alal vera!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja