Markoblokster 5 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Blok 45 Novi Beograd Motocikl: Harley Davidson V Rod Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Moje ime je Marko,77 sam godišt i živim u Beogradu,tačnije naNovom Beogradu u bloku 45. Vozim motocikle već dvadeset godina a ponosni sam vlasnik Harley Davidsona VROD-a zadnjih sedam koga obožavam! Nadam se se da lepom druženju sa vama i još jednom veliki pozdrav! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao druze, lep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 12, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Marko :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoblokster 5 Napisano Maj 12, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Blok 45 Novi Beograd Motocikl: Harley Davidson V Rod Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas našao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Woooow...Pozdrav brat kićBLO...Odrastao i živeo do 24te god u 70a.'76.Navataćemo se negde nekad... Za krugić...PozdravIgor aka TAZZSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoblokster 5 Napisano Maj 15, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Blok 45 Novi Beograd Motocikl: Harley Davidson V Rod Prijavi odgovor kao problematičan uvek sam raspoložen za bajk! Tu sam pa se čujemo buraz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 15, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz bloka druze. Lep motor, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoblokster 5 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Blok 45 Novi Beograd Motocikl: Harley Davidson V Rod Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brat ! Tu smo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...