Smajser 18 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, mislim da je jadno ;D ;D to sto ne ostavljas minimalnu sansu nekome od nas, da neku od tvojih tura odvoza i opise, makar priblizno tako dobro kao ti. Svaka cast! Ako odes u Tajland ocekujemo od tebe malo socnije fotografije ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 18, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Opet se ne vidi kraj putopisa!!! Poslednja slika je iza teksta "pa prema Pragu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa dobrodosao kuci doktore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan pa dobrodosao kuci doktore! E pa, hvala! ;D 4.10. je DDK 8 u Zagrebu.Koma ima prvi internacionalni Hard Enduro nastup.Smještaj u Movie Hotelu 400 kn dvokrevetna i to odmah iznad mjesta zločina!aJMO PRIJAVE...BrrZO! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Septembar 18, 2008 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skupo, ali vredi...! Zasluzuje da se nadje u planovima za planiranje putovanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Doktore svaka čast!!! Čitao sam bez daha ;D Ali brate pa što si se stiso za ŠVEĐANKE ??? Pa ni jednu da nam skikaš - ja sam ih gledao samo u švedskim akcionim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Doktore svaka čast!!! Čitao sam bez daha ;D Ali brate pa što si se stiso za ŠVEĐANKE ??? Pa ni jednu da nam skikaš - ja sam ih gledao samo u švedskim akcionim ;D ;D ;D Ma lažu o njima druže.Ima ih zgodnih jednako kao i Talijanki! Nema do naših Slavenki.Ovo tamo sve bacačice diskova... Žasu! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 847 Napisano Septembar 19, 2008 MK Obrenovac, 571 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam sve u cugu procitao ! Sta reci sem da ti zavidim i da mogu smo da snjam kako cu i ja jednog lepog dana da vozim tako daleke ture i da uzivam ! Svaka ti cast i hvala sto si podelio sa nama ovu voznju ! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hondamoto 18 Napisano Septembar 22, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha FZS 1000, BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan što reći , izvanredno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan koji win jbt :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,procitano na eks....nemam reci za putopis sve je extra!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...