Ernesto 10 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 300V можеш и на тело и на лице да наносиш, па чак и да га гргољиш у случају инфекције грла! Јако, јако добра ствар! 5w50 za suncanje a 10w40 gradacija za infekciju! ili sam pomesao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan 300V можеш и на тело и на лице да наносиш, па чак и да га гргољиш у случају инфекције грла! Јако, јако добра ствар! 5w50 za suncanje a 10w40 gradacija za infekciju! ili sam pomesao? Ниси помешао! Имаш ти смисла за фармацију... Само бих да додам да се 15w50 страшно показао у лечењу проширених вена! Каже, намажеш 15w50 и назујеш "Боросане" и проширене вене к'о руком однешене! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenu urednici da off-uju off-u nikad kraja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenu urednici da off-uju off-u nikad kraja... Iimas neka konkretna iskustva sa axel sgrasso? Ili samo jos jedan off? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 15, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Kad krenu urednici da off-uju off-u nikad kraja... Iimas neka konkretna iskustva sa axel sgrasso? Ili samo jos jedan off? I krece zezanje... p.s. omache mi se jos jedan off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A je li neki gore šaljvičina probao axel, ili pljuju na slepo. Što se MOTULA tiče. kada bi znali koliko ih ISAK dere, psovali bi njega i njegov MOTUL: Potpisujem da sasvim korektno radi posao , a za tih 200 dindži i previše dobro. Ašto se tiče MOTUL kiozmetike čini se da oštećuje moždane vijuje i nanosi teške posledice na ego pojedinaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 16, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan A je li neki gore šaljvičina probao axel, ili pljuju na slepo. Naravno da jesam, ali samo na Gorenje shpoertu, za RK lanac ipak ostajem na Motulu. Što se MOTULA tiče. kada bi znali koliko ih ISAK dere, psovali bi njega i njegov MOTUL: Potpisujem da sasvim korektno radi posao , a za tih 200 dindži i previše dobro. Ašto se tiče MOTUL kiozmetike čini se da oštećuje moždane vijuje i nanosi teške posledice na ego pojedinaca. Mozda utice i na mozdane vijuge i ego ali pazi 100% vise utice na lanac (za sta je i pravljen). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 16, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A je li neki gore šaljvičina probao axel, ili pljuju na slepo. Što se MOTULA tiče. kada bi znali koliko ih ISAK dere, psovali bi njega i njegov MOTUL: Potpisujem da sasvim korektno radi posao , a za tih 200 dindži i previše dobro. Ašto se tiče MOTUL kiozmetike čini se da oštećuje moždane vijuje i nanosi teške posledice na ego pojedinaca. Ti bre ko da radiš za Henkel ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A je li neki gore šaljvičina probao axel, ili pljuju na slepo. Što se MOTULA tiče. kada bi znali koliko ih ISAK dere, psovali bi njega i njegov MOTUL: Potpisujem da sasvim korektno radi posao , a za tih 200 dindži i previše dobro. Ašto se tiče MOTUL kiozmetike čini se da oštećuje moždane vijuje i nanosi teške posledice na ego pojedinaca. Ti bre ko da radiš za Henkel ;D Tražim sponzora za racing team, a imaju dobar logo. Razmišljao sam i o Wash&Go , kao i o Tide. Sve u svemu ništa prirodno samo hemija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jul 18, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Tražim sponzora za racing team, a imaju dobar logo. Razmišljao sam i o Wash&Go , kao i o Tide. Sve u svemu ništa prirodno samo hemija. A Feri ??? Uzmi Feri i lanac operi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan E drugari, nemate vi pojma - CILIT BENG !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 18, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan kad sam video temu pomislio sam da je revolution iskopao nekog oldtimer-a kad ono međutim... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezimo malo. Dakle prvi put sam probao sgrasso danas. Ovo je ludilo, odmascuje ludacki. Bojao sam se da mi nekapne na farbu i da je ne skine, tako da sam prvo probao na starom motoru koji treba da se farba i provalio da uopste neskida farbu. Prezadovoljan. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako: jedno 3 godine koristim za kojekakva čišćenja axel sgrasso i evo primene (nema veze sa motorima al ima sa materijalima koje neki spominju) 1. tastature od računara (rasklopljene , naravno) 2. korpe od crt monitora i televizora 3. štampane ploče , naravno komplet sa delovima, kada procenim da su perljive (washable) 4. ventilatore, mrežaste filtere 5. kućišta, mehanike, prenose itd.. jedino što treba lepo isprati i izduvati a i ruke ne vole poduži kontakt (i njih fino razmašćuje) naravno, dobar je i po kući zašta je namenjen. fino je što se kapica može okretati da se izabere mlaz ili sprej. juče sam razvalio jedan tektronix osciloskop i oprao kućište i dugmiće i naravno plastiku preko ekrana. rutina. znači ako je za ovo dobar, ne vidim ijedan deo bajka koji je perljiv da ne sme da se tretira sa ovim odmašćivačem. opet ponavljam, obavezno je ispiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dodatak: pre neki dan sam dobio jedan EGR da osposobim (zapeko poluotvoren) i bilo je tu i masne i suve čađi. strugao sam dok sam imao živaca a onda sam se setio axela i to lepo naprskao. divota kako se skinulo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Koristio Axel na motoru za sve osim lanca i farbanih povrshina. Za lanac petrolej. Axel moze na agregat, hrom, ram viljushku zadnju (tamo de se pesak nakupi), felnu itd itd. Ne nagriza nishta vidno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se plasio zato sto mi je na banditu farban agregat i ram.... ali sve je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan još par stvari: ovo sredstvo nije svemoguće i treba mu pomoći mekom četkom , šteta je da odkapava a "ima još snage". znači naprska se , malo odstoji, pripomogne četkom (tad se tek vidi šta radi) a i time je manji utrošak. znači neće samo da odcuri i ostavi blistavo, pogotovo ako je sloj prljavštine/masnoće deblji. prazna boca se može tankovati običnom vodom pa sa time ispirati nadostupna mesta. u prodaji postoje boce dopune koje nemaju raspršivač i jeftinije su jedno 50 dinara. važno je ne kupovati odmašćivač koji je u srebrnkastoj boci i sličnog je oblika, jer sadrži puno natrijum hidroksida i pravi štetu na aluminijumu ( a i na rukama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta bi na kraju. Sme li na farbu ili ne. Ja sam vec prskao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta bi na kraju. Sme li na farbu ili ne. Ja sam vec prskao. Onda si najebo Zezam se, valjda moze na farbu ja nisam za svaki sluchaj poshto mi je farba samo na rezervoaru i malo na blatobranima a to se nikad ne isprlja toliko(bar ne sa masnocom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano April 16, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan E jbg. Na mom banditu je sve farbano osim volana i rucki. Ali primetio sam da nije toliko abrazivan. Poslednjih 15 god felne sam cistio krpicom natopljenom benzinom i nista im nije bilo. A primetio sam da je axel manje abrazivan. Benzin mi pojede gumene rukavice za tren, a axel ih malo razvuce ali ih ne pojede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano April 17, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan dobro od sad kupujemo pribor za sudove i mer da bi cistili felnu i plastike od lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan naravno da axel ne skida farbu, ali hoce da matira farbu, tj onaj lak sto ide preko farbe ali to opet zavisi od toga sta se koristi za pranje, sundjer ili nesto tvrdje, sve u svemu jako lepo opere sve masne povrsine i slobodno moze na vizir stim sto ja naprskam na ubrs, tj wc papir i onda nanesem na vizir zajedno sa malo vode i onda skida one bubice bez problema mozda nije za lanac ali sve ostale zamascene povrsine kao sto je dekla kod prednjeg lancanika (gde se nagomila sve i svasta), felne, agregat i slicno bez problema pere i ne skida nista osim prljavstine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...