kepo 4527 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mali offic Pre tri dana drugar je pao sa 170km/h, u sorcu,majici i patikama od opreme.Motor je isklizao u krivini zbog sljunka! Prvrtao se i klizao samo po asfaltu, nije sleteo pored puta. Kuci ima opremu vrednu ko pola motora, koju nosi kad krene negde na stranu ??? Trenutno je u bolnici ,i jedina ozboljnija povreda je malo naprsnuce lobanje, ali zato koze i potkoznog tkiva vise nema! Vecina opekotona su prvog stepena! Kao mumija je! Neverovatna sreca u nesreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
evergreen 4 Napisano Jul 12, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kosjerić Prijavi odgovor kao problematičan Kuci ima opremu vrednu ko pola motora... Eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spectra 1 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A jel neko vozi auto bez šoferšajbne, vrata, i recimo bez jednog točka? Ako niste shvatili, tehnički ste neispravni bez kacige! Italijani su to lepo rešili, lepo te zaustave, uzmu ti dokumeta, objasne da ne možeš više da voziš, nateraju te da parkiraš motor sa strane, onda pozovu pauk, koji ti lepo odnese motor (usput ti naplate kaznu za pogrešno parkiranje, ležarinu, odnošenje motora i sve što mogu), i moraš da dođeš po motor sa dokazom da imaš kacigu (račun na tvoje ime), to sve zna da traje jedno nedelju dana, košta ko prva ljubav, i svaki drugi put te kazne duplu više, a ako si uporan, pa na kraju društveno koristan rad.... Ko voli da vozi bez kacige treba da ima mnogo para i više motora... Uživaj dok možeš, mi smo jedina zemlja gde se ne nosi kaciga, stranci ne mogu da se načude kad vide motoristu bez kacige, pitaju da li smo mi ludi... P.S. poznanika mog poznanika, je dok je stajao na semaforu, gurnuo automobil, njemu noga ostala ispod motora, (telefonirao je dok je stajao na na crvenom), pao direkt na glavu. Epilog - biljka, ne zna da priča, jede, hoda, hrane ga na cuclu, porodica se raspala, roditelji nemaju leba da jedu, jer plaćaju sestre da ga kupaju i čuvaju, da ne idem dalje. Nije problem što ćeš ti da umreš ili ostaneš biljka, to je tvoj izbor, ali nemoj biti sebičan i ne odgovoran prema onima koji te vole i koji ostaju iza tebe, jer oni ne mogu da biraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 17, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Ziko, lepo napisano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra idem kod drugara na more jedno 10tak dana. Nosim sa sobom kacigu i jaknu, iako idem kolima. Ima skuter pa planiram da mu otmem da obidjem neka mesta ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra idem kod drugara na more jedno 10tak dana. Nosim sa sobom kacigu i jaknu, iako idem kolima. Ima skuter pa planiram da mu otmem da obidjem neka mesta ;D ;D Ti si meni zlatan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 17, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra idem kod drugara na more jedno 10tak dana. Nosim sa sobom kacigu i jaknu, iako idem kolima. Ima skuter pa planiram da mu otmem da obidjem neka mesta ;D ;D Ti si meni zlatan Lepo sam ga pitao dal ima neku normalnu kacigu, kaze stize za nekoliko dana. Ma ko da ceka nekoliko dana, probacu da obidjem obalu od Bara do HN... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Jul 19, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se par puta ne prevrneš ništa od kacige... ;D ;D Zezam se mada je možda istina. Ko može da priušti svojoj pametnoj glavici samo naj naj Shoei ili Arai. Vaša je glava Jebeš zdravu ruku ako si u glavi lujka, glava je jedna a ruke su dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 19, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ma slobodno bez icega na moped... Stara dobra prirodna selekcija nikad ne spava I ona gleda u svaciji tanjir, jer svoj nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...