Raša 54 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan vec osecam kako ce da boli. e ovo je najusraniji osećaj na svetu, samo što je kod mene bilo " JEBOTE NE VERUJEM, koliko će ovo da košta" i nisam bio te sreće, kasnije sam tačno saznao cenu... ali kako je ružan taj osećaj koji prođe kroz tebhe u deliću sekunde... nek je sve prošlo ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eh stari, od kako sam se prvi put docekao na ruke ne sedam na motor bez rukavica! U sto mi ovo nesto poznato sada cim mi se zalece dlanovi kupujem nove (deblje/jace) rukavice i niko me zivog nece naterati da ih skinem dok vozim. Opet kazem, nema boljeg obrazovanja od ucenja na licnom iskustvu (nazalost) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan pfuuu, dobro je proslo... inace, iz slicnog iskustva, da li bi se povredio kad bi pesnicom udario staklo (rukavicom). ne bi. kroz bocna stakla pesnaja prolazi kao kroz novinski papir. prednja i zadnja soferka su vec tvrdji orah. Hvala na informaciji ;D salim se malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jul 4, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ej, ma odmah se setim one situacije na raskrsnici u Indjiji, gledali ste svi video kada je onaj skot presekao coveka na motoru, to vise apsolutno nije normalno ko danas sedi za volanom. Jbt covece, svaka cast za reflekse ili sta vec... Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 5, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan uh dobro si prosao vazno je da si ti nama zivi i zdrav,ali ovo je bilo za dlaku dobro je sto si naucio da vozis na prednjem tocku taj zahvat da se snimio izgledalo bi verovatno kao na filmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 5, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan uh dobro si prosao vazno je da si ti nama zivi i zdrav,ali ovo je bilo za dlaku dobro je sto si naucio da vozis na prednjem tocku taj zahvat da se snimio izgledalo bi verovatno kao na filmu Pa nije problem, sad sam usao u fazon. A, u svakom slucaju, uvek mozemo naci nekog da bude kamerman i nekog drugog da bude manijak u yugu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 5, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A ko će tome u jugu da kaže kako će poslije stunt-ovanja da popije batine? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POP 6 Napisano Jul 5, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan Maki, iskusno si amotrizovao tuđu grešku. Vlast nad sobom koju si pokazao u opravdanoj srdžbi nad bandoglavoj ženi dokazuje da si dobar vozač. A, dobrim vozačima Bog pomaže uvek kad zatreba. Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jul 6, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A eto gospodje za koji dan ponovo na drumu. Ja u Zrenjani više ne idem, tačka. :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Zrenjani više ne idem, tačka. :'( :'( Ako kojim slucajem dolazis, nemoj iz pravca NS! (i ako ipak dolazis iz NS, nemoj starim putem!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Znam veoma dobro kako si se osecao....srecom ovako se zavrsilo....nazalost kod nas moze svako da ima dozvolu...nisi imao "srece", kao ja da vozac bude muskarac...ovako dobro si postupio... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...