Arpad 66 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Od 11-13 Jula će se održati naš prvi "susret" u Temerinu u organizaciji M.C. Patriots. Bilo gde smo išli dobro se proveli to i želimo pružiti! Program je u attachmentu tu ispod drukčije nisam znao da postavim. Pozdrav svima Program.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Program? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo,Mala pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 3, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim samo mi objasnite kada dolazim od beceja gde se u temerinu nalazi vasariste ,da li je to mesto gde se svakog meseca odrzava vasar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 3, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je to mesto.Dolazis iz pravca beceja,dodjes do centra,na semaforu skrenes desno,i samo vozi pravo oko 1km.Prvo nailazis na igraliste,ides jos dalje,i iza igralista je vasariste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da ce mo samo shane i ja sa foruma sada za vikend biti u temerinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Jul 10, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bicu i ja! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 10, 2008 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 10, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da ce mo samo shane i ja sa foruma sada za vikend biti u temerinu Bice nas josh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ide i mc COBRA iz Ade. Bar do sad tako su rekli, na kraju videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Navraticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Da vas vidim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan docicu i ja. samo mi recite gde jos ima sutra susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 11, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Mostar? Inace ja sam se sad vratio sa susreta. Nema puno ljudi, ali je muzija bila fenomenalna. I striptiz, naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 12, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem u 13h. Ko me vidi na crnom drz-u neka mi se javi da se upoznamo i popijemo picence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jul 12, 2008 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u petak,docu i danas vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 12, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan vidimose oko 4h stizem u temerin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, bilo je solidno za prvi moto skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 13, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan za prvi susret solidno motora ,a sto se tice mesta za odrzavanje susreta najbolje mesto gde sam do sada bio,ulaz betoniran pristupacan nema prasine trava pokosena, teren ravan, ima dosta betonirani staza okolo za voznju wc sa *****5 zvezdica ima hlada, dosta mesta za sedenje, stvarno odlicno mesto za odrzavanje susreta,a onaj mladi bend je rasturao trebali ste nji organizovati da celo vece pevaju kako pevaju i sviraju pa to njije normalno svaka cast sto puta su bolji od kojekakvi poznati grupa i bendova e svaka cast.bilo je dosta forumasa sa kime sam proveo dan mala bj ekipa knele,bata i njegova zena,krle,zo li,jozef,grof bilo ih je jos samo nemogu da se setim kako se zovu na forumu.slike ocekujte sutra kada malo zahladni jako mi je toplo u sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jul 13, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan i svako dobro za forumaše. Da se i ja javim sa nekoliko zvaničnih informacija kao jedan od glavnih organizatora posle brojanja ulaznica motora je bilo 503 a suvozača i ostalih posetioca 1459 mi smo jako zadovoljni za prvi show i da se zahvalim svakome ko nas je posetio znamo i sad vidimo da smo imali i propusta ali nismo očekivali tako veliki broj ljudi. Za sledeći moto festival sigurno ćemo imati bolju organizaciju . Propust koji smo imali najveći to što nismo imali točilice za pivo ali zbog exita nismo imali podršku nijednog od pivara drugi propust što nismo obeležili mesto za tuširanje mada smo imali ljudi su tek kasno saznali u subotu . Jedno sigurno nećemo menjati ako bude i sledeći da od petak 14:00 imali smo pasulj do skoro nedelju ujutro naši roditelji non stop su delili hvala njima i svakome ko nam je pomogao sa radom ,donacijom i posetom našeg prvog moto show-a . Veliki pozdrav svima !!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 15, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...