Katamaran 3 Napisano Maj 2, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Suzuki Intruder Prijavi odgovor kao problematičan U dilemi sam oko ova dva modela... Piaggio je zgodniji za grad? Da li nesto drasticno? Shadow je dosta udobniji za putovanja? Koliko je veci Shadow? I parkiranje mi je malo problematicno.. edit: uzeo Senku. Opet me zanuimaju odgovori na ova pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Buraz, mene zanima kako moze da ti bude parkiranje motora problematicno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katamaran 3 Napisano Maj 18, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Suzuki Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Malecko dvoriste.. Uzeo sam na kraju Intrudera, bice veselo kad ga dotaram kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...