drag 6 Napisano Maj 31, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Na dan 03.06.2006 bice trk ubrzanje u Kunmadaras. Programi i trke vec pocinje od 8:30. 8:30 kvalifikacija Oko 13:15 Madarski dragsterauto show Oko 13:30 Shox-AGV Streetfighter Show Oko 14:45 trk ubrzanje U licu mesto moze da se prijavi za trk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 31, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ucestvujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 1, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Da. Vajda nece biti kisa, kao prosle subote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 1, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Drzimo ti palceve, samo da znas :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 1, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Drzimo ti palceve' date=' samo da znas :thumbsup:[/quote']Hvala, trebace mi. Tako izgleda, da ni ostali trkaci ni su samo sedili, i oni su pravili, tuningovali motore. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xover 0 Napisano Jun 4, 2006 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako e proslo ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 5, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, jesi ziv?? Kako je bilo? :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 5, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Subotu uvece stigaosam kuci. Ne verovatno, da svugde bio kisa, osim Kunmadaras. Bio je jako dobro trk. Dosli su iz Austrije, Srbije (ja ) i normalno da iz Madarske. Bio je jako interesantno trk. U moj kategorije bili smo negde 10-11 trkac. Na zalost samo 5. mesto mogao sam da osvojim :cry: Tacno jos ne znam vreme, ali rekli su me da mi je vreme je bio 9.71. Nije los, ali ocekivao sam da ce biti ispod 9,5. Nitro na zalost nije radio kako bi trebalo. I vidim, da na licu mesta ne mogu da ga punim. To moram drugacije da napravim. Drugi trkaci imaju vise boca, i kad se izprazni, samo menjaju. Evo nekoliko slike: Belme Jozef. Na kraju crknio mu masina. Najbolje vreme mu je bio 8,02 Belme Jozsef. Napravjen od hajabusa sa turbom, 600 ks ima. Papp Laslo. Bornout. Na zalost i njegov masina crknio. Papp Laslo. Kawasaki zx12 sa turbom. 500 ks ima. Markus Rotti iz Austrije. On isto u moju kategoriju. Kawasaki zx12. 300 ks + 100 ks nitro. Napravio rekord u Madarsku u superstreet kategoriju. Na 402 m za 8.81 sec i 270 km/h :shock: Stvarno dobro mu ide masina. Reil Tamas iz Madarske. Bez nitro ide :!: On je postigao 3. mesto. Benak Vilmos iz Srbije (to sam ja) Auto sa kompresorom. 7400 ccm i 1200 ks. 9.8 mu je bio vreme. Nije los. Bornout Dragsterauto. Na zalos odmah crknio :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 5, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bice bolje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1763 Napisano Jun 5, 2006 Vlasnik sajta, 5348 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, care!!! Super si prosao, nemoj biti neskroman Odlicne su slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 5, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Jako vazno da ti motor nije crkao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Drag! Ahhhh sto mrzim ove fekalije americke muscle car :axe: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 5, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan GO GO DRAG!!! Mnogo je tu necega pocrkavalo, moraju da menjaju kardiologa!!! Odlican plasman Drag, samo napred!!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 5, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe svaka cast i hvala za slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 10, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko video snimka. superstreet Markus Rotti. Novo rekord u Madarsku 8.82 http://video.sportmotor.hu/dl/1675&dl Belme. Hayabusa dragster http://video.sportmotor.hu/dl/1672&dl Papp. ZX12 dragster http://video.sportmotor.hu/dl/1671&dl Benak (drag ) http://video.sportmotor.hu/dl/1674&dl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 11, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drag! Èestitam. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 11, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...