shorty 9 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu samo reci da ste me kupili za naredne godine. Svaka cast. Jest da sam ostala bez satora,ali je vredelo. Asta je bilo sa satorom?? Da ga nije vetar oduv'o?? ??? mislimd a je zaboravila gde je.... veliko je jezero ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jul 8, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu samo reci da ste me kupili za naredne godine. Svaka cast. Jest da sam ostala bez satora,ali je vredelo. Asta je bilo sa satorom?? Da ga nije vetar oduv'o?? ??? mislimd a je zaboravila gde je.... veliko je jezero ;D Neko ga je odneo,ali ne znamo ko. Ja sam spavala u privatnom smestaju a moj dragi prijatelj je pustio nekoga u moj sator i ujutru ga nije bilo. Postoji sansa i da ga nadjem,nada umire poslednja. Ali, lepo sam rekla da mi je bilo toliko dobro da se ne nerviram mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobijesh sledece godine jedan od mene..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_EXTREM 0 Napisano Jul 8, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se provela super bilo je super i drustvo.....ma sve je bilo super..pozdrav za ekipu iz bora i divne ljude koji su nas ujutru ugostili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...