kizoni 4 Napisano April 29, 2020 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tražeći odeću za zaštitu od kiše po našim sajtovima naletim na italijansku marku Bottari. Onda videh da rade i kacige i ostalu moto opremu. Pomislih, ajd prvo da proverim ovde na forumu da li ima ljudi koji su se susretali sa tom opremom. Da neko kaže da li vredi za te pare. Međutim, u pretrazi 0 rezultata. Onda mi pade na pamet da su verovatno nova firma koja naručuje od kineza robu sa svojim logom. Na njihovom sajtu bottari.it pronađoh da prodaju opremu za automobile, motocikle i bicikle. Ali na sajti nigde nema podatka o nekoj fabrici, tako da najverovatnije nije njihova proizvodnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 30, 2020 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nepoznat brend iako nisam bas neki reper da komentarisem tzv manje poznate brendove. Sivenje se radi verovatno samo gde je jeftino. Juce zavirim u originalne Dainese pantalone, Made in Armenia. Vozio sam Xpd, Sidi, Tcx cizme, Made in Romania. Moras solidno da poznajes materijale i zastitne dodatke u opremi da bi procenio gde je kompromis izmedju cene i kvaliteta pa prema tome i odlucis. Ovo je verovatno kvalitet koji se prodavao po Metrou ili Lidlu, ime Bottari od igle do lokomotive pa ko voli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju svoje ime na ambalazi , neko u belom svetu radi za njih (rade nesto i u Italiji) Sve to moze da se nadje i na wish-u,ali-ju,joom-u ali moras da cekas mesec dva Kod njih je to u 2-3 dana i 3x skuplje (mozda i vise) Nekada je kvalitet bolji nekada losiji.... Osim Bottari postoji i Lampa - par km udaljeni jedan od drugog i imaju slican prodajni program (Lampa ima dosta vecu ponudu) Kupovao sam njihove proizvode,koristim ih i dan danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...