brutus 4 Napisano Jun 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne pitajte zašto, ali na prodaju je moj Fazer... Ukratko... Kupljen kod Rodića 21.03.2008. registrovan do 26.03.2009. godine, prešao 3300km, u besprekornom stanju... Model za 2008. godinu, ABS, Scottoiler, Givi Monolock montaža i ploča, Givi E450 kofer od 45 lit.,Givi tank torba i bisage... Ovako opremljen i registrovan motor je mene izašao oko 8500 jura a prepuštam ga najbržem kupcu za tričavih 7200 agresorskih platežnih jedinica Tel: 064/820-86-34 EDIT: Zbog mojih brižnih prijatelja koji su se oglušili na ono ... ne pitajte zašto... evo malog pojašnjenja: Motor prodajem zato što treba da počnem da radim u Briselu za dva-tri meseca, i retko ću biti u prilici da sednem na motor, tako da mislim da je greota da ovakva makina sedi sama u garaži, i da neko (ko plati ) zaslužuje da ga verno služi i čini zadovoljnim baš kao i mene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jun 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam pricao sa Banetom - brutus i kazem mu da bih ovaj motor odmah uzeo da nemam moj. Planiram da sledece godine napustim R sektu :-[ ipak volim da putujem, a R nije za to. Motor znam dobro, znaci sve sve je novo. Zvao sam ga jer sam se jako iznenadio ??? Ljudi, ko ga kupi sa foruma ima da se zahvaljuje Pablu sto je smislio ovaj forum. Sretno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Al ga nahvali... Imaš piće od mene ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 30, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan motor je nov vidi se. stvarno mi nije jasno sto ga prodajes, pa nije ti valjda vec dosadio il ti ne odgovara.... gde da nabavim 7 soma? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U najbližoj banci... Čarapu na glavu i napred ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan au brutuse lep ti je motor nema sta kupio bi ga al mi fali jedno 5000 evrica! nije valjda da napustas motociklizam? srecno u briselu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ehe, bas steta, rano ga prodajes, jer nemam para da ga kupim Motor je prva liga!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ljudi žao je i meni, ali bolje da ga prodam sada nego da skuplja prašinu u garaži... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko misli da je 7000 puno za ovakav motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko misli da je 7000 puno za ovakav motor? Ja mislim da je to malo para za tvoj motor s'obzirom da je u extra stanju i star samo tri meseca, ali sta da se radi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma gde je puno mozda treba da povecas cenu odo ja do neke banke da nabavim lovu ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 1, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko misli da je 7000 puno za ovakav motor? puno je za onog ko nema. al kad pogledas nov motor...7000.... nije puno. kolko je tebe kosto sve ukupno, reg. sve. sve.? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jul 1, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan pa preko 8500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko misli da je 7000 puno za ovakav motor? puno je za onog ko nema. al kad pogledas nov motor...7000.... nije puno. kolko je tebe kosto sve ukupno, reg. sve. sve.? KAWA je potrefio skroz Po mojoj racunici 8.480 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Niko ni da pita? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Niko ni da pita? reci sta te zanima, ja cu te pitati.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jul 4, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi je ljudi.. Stoga cena ide na 6900... Jeftinije ne moze :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 7, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ideš za dva meseca, onda se strpi malo sa prodajom, nemoj odmah da skidaš cenu toliko ;D Daj oglas i na Moto berzi, pokušaj i u oglasima (Novosti, Halo), nema šta, motor je nov, zna se koliko košta on i sve to na njemu, dao si veoma korektnu početnu cenu, ali ne možeš da prodaš u Srbiji tako skupu stvar za nedelju dana. Čekaj malo da zainteresovani uopšte čuju da to prodaješ. Koliko god mi mislili da je ovaj forum veliki, ima bar još dva puta više motorista koji ga uopšte ne posećuju, a možda i više od toga. Ja nisam očekivao da prodam moj bivši motor (R6) tako brzo, a desilo se sasvim slučajno da ga prodam (tada) slučajnom prolazniku i to za početnu cifru koju sam tražio. Dakle, stpljenja i ne bacaj pare uzalud, skidanje tih par stotina evra unapred neće pomoći onima koji nemaju tu cifru ili ne planiraju da kupe tako skup (nov) motor. 6900 ili 7200 je isto nekome ko planira da kupi motor od 2000 evra. Držim ti palčeve i nadam se da ćeš posećivati forum i iz Brisela Eeee, ništa od našeg zajedničkog odlaska u Osijek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje zamena za R1 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 7, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo cuvacu ti ga ja dok se ne vratis iz taj Brisel! Besplatno! Sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo cuvacu ti ga ja dok se ne vratis iz taj Brisel! Besplatno! Sorry za off Ma nemoj besplatno... Da ti makar dam novce za gorivo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 9, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel' te interesuje zamjena i za šta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jul 11, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ODEEEEEE.... Jbg... Back to pedale :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...