Jump to content

Moto Zajednica

ljudi pomagajte veliki problem

Recommended Posts

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

resim danas da malo provozam dupe, obucem odelo iznesem kacigu i rukavice, otidnem do motora da ga upalim da se malo ugreje dok obujem cipele i stavim kacigu, zaverglam ga on nece, kao hoce da upali al neupali, zaverglam jos jedanput verglao sam jedno 5,6 sekundi kad puce iz auspuha kao petarda, verglam jos nekolko puta on nista ama ni da da neki znak, skinem plastike, skinem svecicu, cista,probam je dal baca, slabo jedva se vidi,konstantujem crkla, skinem i preostale tri i one isto nista, dal moguce da crkle sve cetiri, razmisljam moram u grad da narucim nove odose 28 evra,nesto mi prodje kroz glavu da probam ja svecicu od auta da vidim kako ona baca na motor, cudim se kako sve cetri, probam kad ona nista ne baca,probam od motora na auto ona baca kao luda, to mi se sve izdesavalo pre jedno sat ipo, nista nisam vise muvao jer neznam odakle da pocnem, jos da kazem da mi se to do sad nije nikad desilo, kad sam prosli put vozio motor radio je normalno, pre neki dan sam ga oprao ali ga nisam palio, moguce da je i od toga, ali sta neznam sta

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 109 postova
  • Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07
pre neki dan sam ga oprao ali ga nisam palio, moguce da je i od toga, ali sta neznam sta

Mislim da ti negde probijaju kablovi jer mu se verovatno negde zadržala voda.

• Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

sad sam probao opet svecice kako bacaju i sve cetri bacaju veoma slabo, probao sam ih na svaki kabli,i isto, neznam da ako je probio neki kabli da i ovi ostali zezaju,prao sam ga i pre ovoga ali mi se nije desavalo,

zasrafio sam svecice ubacio kablove,i probao da ga upalim, kresnuo je iz momenta, sta mu je bilo nemam pojma ali bitno da sad pali samo da se ne desi jos neki put

• Drug član, 1359 postova

Ako probije kabl (izolacija probija) opalite struja kad prineses ruku samo blizu njega . To sto sistavio svecice od motora na auto i rade ko lude a od auta slabo ili nikako na motociklu je normalno i nepokusavaj vise , svecice od motora imaju razlicitu toplotnu vrednost od onih na auto sigurno su slabije pa rade ko lude ( i mogu da probiju prilikom probanja ) . Pre ce biti da ti je motor dobio malo vise benzina prikom paljenja pa je zato pucao iz auspuha .

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

za to u vezi benzina se slazem,ali toplotna vrednost svecice nema veze sa jacinom varnice,svecica od auta je kao i od motora samo sto se razlikuju u izradi mislim na konstrukcijsku razliku,verovatno ti je nesto ovlazilo ,pa kada se osusilo moptor radi bez problema

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja