urke68 0 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima , ptrebna mi je vasa pomoc . Recite mi nesto vise o Gileri RX 200 Arizona enduro , kakav je to motor , dali neko ima iskustva sa njime i kakva i kako do delova kako zbog marke motora tako i zbog godista (1986) ! Hvala unapred ! ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 27, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ovo je rubrika u kojoj se predstavis,odnosno napises nekoliko rijeci o sebi,a kad to napravis,onda sve ovo sto si napisao otvoris novu temu u rubrici MOTORI i to isto tamo pitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i poslušaj friendly savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urke68 0 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ponovo , ja sam Dejan iz Bora sam i imam nameru da kupim motor za koji sam pitao . Pitanje ostaje isto pa ako neko moze da mi pomogne u nedoumici unapred hvala ! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 27, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dobrodoso i ti nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 28, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Dejane! kako je sasa napisao, informacije omotorima u sekciji "motori" ;D ipak,... mrsavi enduro (136kg) 1986godiste meni ne izgleda narocito privlacno, narocito sa onim pomodrelim bordo bojama... vozi se knap preko stotke, pa i nije za neko putovanje,... ostalo je na tebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...