Ivan NS 3 Napisano April 17, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VT500c Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sa Ivan iz Novog Sada vozim Hondu VT500c. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 17, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 17, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Ivan NS said: Pozdrav svima, ja sa Ivan iz Novog Sada vozim Hondu VT500c. Pozdrav. Postavi sliku mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan NS 3 Napisano April 17, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VT500c Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pingvin37 je napisao: Pozdrav. Lep motor. Pozdrav. Hvala, pre njega sam vozio dva kineza od 125 i 250 cm, naspram njih, Hondinih 500 cm su neuporedive, još kardanski prenos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan NS 3 Napisano April 17, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VT500c Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blueser je napisao: Pozdrav. Postavi sliku mašine. Hoću, sutra verovatno. Izvinjavam se, ne mogu sada, radim u zdravstvu, dežuran sam upravo, znate kakva je situacija trenutna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 17, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Ivan NS said: Pozdrav. Hvala, pre njega sam vozio dva kineza od 125 i 250 cm, naspram njih, Hondinih 500 cm su neuporedive, još kardanski prenos... Svaki motor je dobar. Al ta Honda koju sad vozis je bas kul motor. Za opustenu voznju i lagano kruziranje vise nego odlican. Baci neku fotku. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan NS 3 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VT500c Shadow Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan NS 3 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VT500c Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo, za opuštenu vožnju je super, taman ono što sam i tražio. Eto i nekoliko slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan NS 3 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VT500c Shadow Prijavi odgovor kao problematičan On 17.4.2020. at 23:50, Pingvin37 je napisao: Svaki motor je dobar. Al ta Honda koju sad vozis je bas kul motor. Za opustenu voznju i lagano kruziranje vise nego odlican. Baci neku fotku. Pozz Sedište je tapacirano upravo par dana pre slika, ono staro je bilo ispucalo, tako sam ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan NS 3 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VT500c Shadow Prijavi odgovor kao problematičan On 17.4.2020. at 23:46, Ivan NS je napisao: Hoću, sutra verovatno. Izvinjavam se, ne mogu sada, radim u zdravstvu, dežuran sam upravo, znate kakva je situacija trenutna... Malo kasnim sa slikama, eto je moja bejbe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 21, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo,lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan NS 3 Napisano April 21, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VT500c Shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mirce ns je napisao: Lepo,lepo,lepo Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 21, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor , a najbitnije je da se tebi sviđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano April 22, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, baš cool bajk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano April 22, 2020 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...