Peacemaker 0 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Bio je na moto Civiji u ponudi na prodaju. Trebaju mi produzene komande za moju Hondu pa bi probao da ih napravim prema ovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan A mozda neko i zna da mi napravi uz nadoknadu naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam ciji je motor ali znam ko moze da ti pomogne. Sale nacista je pre 20 dana pravio divljaku neke stelujuce nozice za k 7 .To ti je sin pere reza u erdogliji .br tel 0641179224. POZDRAV MC BUBBA ZANETTI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...