Djeneral 1457 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam se vozao sa Gunnerom i Brutusom i kad smo se razisli otisao sam do miseluka, kad sam se vracao na raskrsnici kod Merkatora sam krajickom oka primetio na drugoj strani raskrsnice nesto na putu. Kad sam prosao raskrsnicu pogledao sam nazad (nisam bas usred raskrsnice hteo da se okrecem) i nisam mogao da verujem sta vidim. Na ivici puta uz pesacki prelaz je lezao covek i nije se micao a 3 momka su prolazila pored njega kao da ne postoji!!! Okrenuo sam motor i vratio se da vidim sta se desava i opet sam se zgrozio jer su dve devojka prolazile pored coveka i onda su potrcale da bi ga sto brze prosle! Parkirao sam motor na pesackom i u tom momentu je stao jedan auto pored i dva momka i devojka su izasli da vide sta se desava. Prisli smo coveku koji je bio polupriseban i saznali da ga je pre 5 minuta (!!!) udario auto i da mu niko nije od tada prisao (!!!) Zvao sam hitnu pomoc i moram reci da su stigli izuzetno brzo...za nepunih 3 minute. Pazili smo (ona dva momka i ja) da se covek ne pomera i kad smo primetili da stize hitna malo smo se pomerili i u tom momentu je covek izgubio svest. Sva sreca pa su lekari bukvalno doleteli do njega posle par sekundi. Policija je stigla bas kad je hitna odlazila ali s obzirom da nije bilo svedoka samog udesa i da nije bilo cak ni tragova kocenja a ni delova auta cisto sumnjam da ce ikad uhvatiti vozaca. Inace, pesak se malo "osetio" na alkohol pa sam pomislio da je mozda izleteo pred auto ali to je samo pomisao...ipak nema nikakvog opravdanja za to sto je vozac pobegao. Pesaku je noga bila povredjena ali cini mi se da nije bila slomljena...bio je ugruvan ali opet cini se da nije bilo previse strasno. Ipak, izgubio je svest tako da nije ni naivno. Minut posle mene je stigla ekipa TVNS pa su malo slikali i snimali okolo, ako prilog bude na tv-u mozda se i pojavi neki svedok. 10-ak minuta kasnije naisla je i Sonja (Brothers) da vidi sta se desilo misleci da je neki motoras u pitanju. Kamere na raskrsnici postoje ali cisto sumnjam da rade Nikada necu moci da shvatim ljude koji ne pomognu povredjenima u ovakvim situacijama. Ovde prvobitno mislim na sve one ljude, koji su bili blizu i videli povredjenog pesaka, a nisu mu prisli da pomognu i nisu zvali hitnu pomoc ni policiju. Sta se ljudima mota po glavama u tim momentima??? I kako nas nije sramota da stalno "gledamo svoja posla"??? E pa svakom ko gleda svoja posla...dabogda vam trebala pomoc pa da ni vas niko u tom momentu ne pogleda!!! Stoka...prosto receno! Uh, jos uvek sam besan > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sta moze ljudskom talogu i olosu najgore vrste da se mota po glavi to samo ono znaju i oni ce da zive sa time da nisu pomogli coveku u nevolji.Za mene neshvatljiv gest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 26, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slicnoj situaciji sam i ja nedavno prisustvovao u 14. decembra... covek lezi na asfaltu, odmah iza njega trafika i prodavnica, 5m pored trolejbuska stanica na kojoj 3-4 osoba normalno ceka prevoz... rek'o mora da je neka pijandura pa zaspo, nema sanse da bi tek tako lezao a okolo ga ljudi ne konstatovali... :-\ Al ne da mi djavo mira i ja posle par minuta okrenem motor i krenem nazad da vidim sta se desava... tad vec nekolicina ljudi pored njega pokusava da ga povrati jer mu je ocigledno pozlilo. Stvari su ipak dosle na svoje, al ne mogu da se otmem utisku da je covek pao i ko zna koliko lezao pored gomile prolaznika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Jun 26, 2008 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ona 13-godišnja devojčica iz Batajnice na povratku iz škole videla čoveka kako leži na zemlji i prišla da mu pomogne, a on je izbo nožem... U mnogo sjebanim vremenima živimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan 31.12.2006. Ledinci, krivina kod Izvora (ko zna zna, ko ne zna nije mu ni bitno) uzasna saobracajka, dvoje kola, u jednim kolima zaglavljena zena .... ja stao sa strane, izasao, trcimo lik iz kamiona koji je stao preko puta i ja, pousavamo da otvorimo vrata kola i izvadimo zenu, drugi "ucesnici u saobracaju" usporili, prolaze i razgledaju, a dva "MOMKA" iz jedne firme za obezbedjenje, stali i nece da izadju iz kombija da pomognu, kao ne smeju jer su na duznosti. Kad sam stigao kuci, skoro su mi suze krenule od besa i neverice . . . .. osecaj kao u zoni sumraka, kao da drugi ne vide sta se desava, vec jednostavno prolaze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Au neverujem pa ako si ti djenerale otisao do miseluka i vratio se to se desilo par minuta nakon sto sam ja prosao tuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au neverujem pa ako si ti djenerale otisao do miseluka i vratio se to se desilo par minuta nakon sto sam ja prosao tuda. Kad smo se razisli ja sam otisao do pumpe pa do banke i onda na miseluk i odma nazad. Sve u svemu, hitnu pomoc sam zvao tacno u 12:39h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, trebali smo još nešto jesti, okasnili bi, a ti se ne bi iznervirao ... Ne bih želeo da pravdam nikoga, ali verovatno su ljudi mislili da je pijan pa su ga izbegavali, mada to nije neko opravdanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, trebali smo još nešto jesti, okasnili bi, a ti se ne bi iznervirao ... Ne bih želeo da pravdam nikoga, ali verovatno su ljudi mislili da je pijan pa su ga izbegavali, mada to nije neko opravdanje... Ma vidi ja kad sam radi na exit-u kao 'redar' neki lik se ubio ko nemac od alkohola toliko je mrtav bio da nije mogao da stoji, ekipa koja je pila sa njim je bukvalno odjebala i nastavila dalje, to se sve desava na мејнстејђу ludnica more ljudi svi ga zaobilaze/gaze, ja i jos jedan 'redar' kada smo skontali sta je smo usli u masu i izneli ga sa 'nase' strane ograde i otisli po hitnu pomoc, dok sam objasnjavao ovima iz hitne u kakvom je stanju dobijem odgovor od njih " ma boli nas qrac sto se prepio!" (iako sam bio u sluzbenoj majci sa sluzbenom akreditacijom) ja ne verujem decko samo oci sto nije okrenuo, sreca da sam kod sebe imao ogromnu celicnu bateriju (kao sto imaju americki policajci) koja opusteno moze da se koristi umesto pendreka, otkacim je od pojasa i upitam one iz hitne koga zele da tresnem po glavi pa da imaju opravdanje da nedodju? na to su se malo trznuli pa su brze bolje krenuli zamnom na kraju su morali momka da odvezu (valjda na uregentni). Posle ovakvog iskustva me nista nemoze iznenaditit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stoka brale, nema druge rechi za to. Mada, ja imam iskustvo da, kada sam se skrsio kolima u nekoj krivini kod Leskovca, nisam uspeo ni da iskocim iz prevrnutog auta, a vec se skupilo 5-6 ljudi, sto seljaka okolo, sto ljudi iz kola... Svaka im cast i hvala im. Moguce je da su ljudi u gradovima odlepili, sto neko rece, nikad ne znas ko lezi, zasto, jel lud, drogiran, pijan, upucan... Ljudi iz manjih sredina valjda jos nisu uspeli da se iskvare do te mere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi iz manjih sredina valjda jos nisu uspeli da se iskvare do te mere. Ovo je verovatno i najveca istin u ovoj diskusiji... A gledajuci smer u kom se drustvo krece, indicira da ce biti sve gore i gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan strasno,nadam se da ce i ti sto su prolazili i gledali da budu u istoj situaciji,,pa da ih niko i ne pogleda,mozda ce tada shvatiti...mozda..... svu bih ja tu stoku na kolac,,,,javno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan strasno,nadam se da ce i ti sto su prolazili i gledali da budu u istoj situaciji,,pa da ih niko i ne pogleda,mozda ce tada shvatiti...mozda..... svu bih ja tu stoku na kolac,,,,javno.... Neomašćen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 27, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan strasno,nadam se da ce i ti sto su prolazili i gledali da budu u istoj situaciji,,pa da ih niko i ne pogleda,mozda ce tada shvatiti...mozda..... svu bih ja tu stoku na kolac,,,,javno.... Neomašćen Vidim da ste gledali Banovic Strahinju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Strahota bre, kakav smo narod ( cast izuzecima ) da necemo covaku u nevolji da pomognemo. Izes takve ljude, njima je njihova briga najveca, a to sto covek pored njih moze da umre jer ga je udario neki bilmez, to nikom nista. Secam se, dok smo se roditalji, moj pas i ja vracali iz Cg za BG, na jednoj krivini kontra nagiba i veoma klizavog puta, nas auto umalo da sleti sa puta. Umesto toga, malo ga je zaustavila borovniica i neko okolno rastinje da ne sleti, vec je auto ostao nagnut. Ispred nas, jedno 2 metara nize bukvalno stecak. Da smo, umesto Volvo-om isto doziveli sa Yugom, preleteli bi i zarili bi se u njega bez problema jer je dosta laksi. Iskrcamo se mi nekako iz auta, a zadnji deo ( ceo gepek i zadnji tockovi ) se vijore u vazduhu. Mahali smo na par tada prolazecim vozilimda da uspore i da nam pomognu, al jok. Produzise svi svojim putem. Tad su se zadesila neka par seljana sa starim laim zelenim Tamicem i pokusase da nas izvuku. Jok, puce sajla, a Tam ne moze da izvuce ovo cudo. Nista, na kraju smo ga jednostavno gurnuli niz padinu i manevarom izbegli stecak koji je bio ispred nas. Autu se nije ni lonac savio, tako da stete nije bilo uopste. Jbt, i sad se zamislim, da smo se zarili u stecak, ma prvo sto bi smo bili na mestu gotovi, a pitam se posle koliko bi sati ( dana ) neko provalio da smo se u isti zarili i svi odreda poginuli, jer nije bas na vidnom mestu, a ispod stecka je neki putic, koji vodi ispod nekog betonskog mosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan strasno,nadam se da ce i ti sto su prolazili i gledali da budu u istoj situaciji,,pa da ih niko i ne pogleda,mozda ce tada shvatiti...mozda..... svu bih ja tu stoku na kolac,,,,javno.... Neomašćen Vidim da ste gledali Banovic Strahinju... I citali "Na Drini Ćuprija"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...