Ivanrsvb 347 Napisano April 20, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliki me secanje sluzi ne Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano April 20, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imas pick up.er nema stelovanja ugla a ni zazora ko na apenu:-) Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano April 20, 2020 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Радапцигер је као звоно, унутрашњи део звона има навој а у средини има шраф који гура на радилицу. Ако имаш пнеуматски или електрични пиштољ, контра ти није потребна.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Ceke 50 Napisano April 20, 2020 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam krakonju samo napravim tuljak za sredinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano April 20, 2020 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Кракоња" НИКАКО!!!Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Ceke 50 Napisano April 20, 2020 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Krokodilo je napisao: "Кракоња" НИКАКО!!! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Malo je navoj oštecen a i koji je to radapciger ima bise vrsta sirina navoja je 34 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Ceke 50 Napisano April 20, 2020 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano April 20, 2020 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan То на дребонг одради неко.А навој мериш "чешљем". Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano April 22, 2020 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan То је тоSent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 17, 2020 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga skidao sa običnim M18, zavija se dok magnet ne spadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan То на KLRуSent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan I na Gpz prva gen, a sad kad sam stavio zatvoreni magnet, trebaće i meni to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan On 4/22/2020 at 3:48 PM, Krokodilo said: То је то Sent from my SM-G955F using Tapatalk To i meni treba, ima li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se nađe ovaj radapciger? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Магнет у руке и код дреара.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Krokodilo said: Магнет у руке и код дреара. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Bih ja, al ne mogu da ga skinem, zato mi treba radapciger Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3357 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Bitan je taj navoj u rupi. Može to jednostavno na strugu da se napravi. Daj dimenzije, odradiću ja to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Nema navoj u rupi magneta, nego spolja na magnetu. Ako uspem ovih dana da nabavim češalj, poslaću ti meru. Treba da bude kao na slici gore, što je postavio @Krokodilo. Kao šraf u cevastom ključu sa navojem unutra. Cevasti deo se navija na navoj u magnetu, a šraf koji se navija na cevasti deo treba da bude malo širi od osovine radilice, da upre u njega, kako zavijaš, tako odbija magnet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @xpetronije izvini komšija nisam video ranije, ako se nisi snašao do sada dođi do mene pozajmiću ti ja alat da završiš posao. Ja sam na Senjaku, samo me zvrcni da vidiš da li sam kući. Darko 063 684 700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Darko Floyd said: @xpetronije izvini komšija nisam video ranije, ako se nisi snašao do sada dođi do mene pozajmiću ti ja alat da završiš posao. Ja sam na Senjaku, samo me zvrcni da vidiš da li sam kući. Darko 063 684 700 Važi Dare, hvala, zovem te kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3357 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Skinite onda i dimenzije, pa da napravimo par komada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 10, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Atorn said: Skinite onda i dimenzije, pa da napravimo par komada. Ja sam danas izmerio navoj na magnetu A centralni sraf treba da bude 19mm sirine. Promenio Jun 10, 2020 član xpetronije Dopuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3357 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan a spoljni prečnik preko navoja kad meriš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 10, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam merio preko navoja, rekoh nema potrebe, mada mislim da je kolega u nekom postu iznad izmerio. Promenio Jun 10, 2020 član xpetronije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...