demro.st 435 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdra dal neko ima ovaj zupanik sa pinjona kupio bi noze i komplet ceo pinjon hiiitno poruke oze i u inbox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 15, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdra dal neko pročito ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Izrada delova od plastike . Prave i pinjone , po uzorku , tel 064 1352361 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano April 22, 2020 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Klasična pogreška pri montaži prednjeg točka na 1100 i 1150, ošteti se i kuplujuća podloška u samom točku, mora da se vodi računa. Pinjon je oko 60€, nema posebno zupčanik, a podloška se može ispraviti. Imam jedan pinjon, zupci su celi, ima malo oštećene kuplujuće pinove, radio je pod rukom i mislio sam da će tako bizti i u vožnji, međutim, povremeno je otkazivao, pa klijent uzeo nov. Mogao bi danas da bude u Novom Sadu, pa ako hoćeš da probaš, možda može da se podmetnu još jedna ili obe klizne podloške, malo poravnaju čela tih pinjona, samo javi tokom pre podneva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 22, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao Jana ( demro.st ) da mu javim za pinjon, pošto znam da je na poslu i da tu ne koristi net. Kaže da mu je juče stigao pinjon koji je montirao i sad je sve u redu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 22, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan stigo thansks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...