Vax 13 Napisano Jul 10, 2020 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa sajta belgijske ambasade: https://serbia.diplomatie.belgium.be/sr Korona virus i otvaranje granica Belgijska vlada je 6. Jula odlucila da, u skladu sa trenutnim stanjem epidemije, jos uvek ne zeli da otvori belgijske granice prema 15 zemalja za koje je Savet Evropske unije preporucio postepeno ukidanje ogranicenja putovanja od 1. Jula. Belgijske granice stoga ostaju zatvorene, a Belgijskim drzavljanima nije dozvoljeno da putuju u sve ne-evropske zemlje ukljucujuci Srbiju i Crnu Goru, do daljnjeg. Sve dok zatvaranje granica prema ne-evropskim zemljama ostaje na snazi, SAMO gradjani i stanovnici EU + clanovi njihovih porodica kao i osobe cije se putovanje smatra « neophodnim » mogu da putuju u Belgiju. Zahtevi za vize za Belgiju koja se odnose na « neophodna » putovanja se mogu ponovo primati. Za vise informacija posetite ovu stranicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Jul 10, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Kada uzmem u obzir razvoj situacije u okruzenju a i kod nas poprilicno je ocigledno da ce mi se voznje u narednih mesec dana zasnivati na sistemu HIT & RUN. Znaci uglavnom sve sto uspem dohvatiti u jednom danu (voznje od 500 do 800km mi nisu problem). Krajnja destinacija mi je bitna ali mi je ipak bitnije samo putovanje/voznja. Znam da ce neko reci da je to silovanje a ne uzivanje ali s obzirom na okolnosti alternativa tome je da ne vozim uopste sto za mene nije opcija. Sad je vec sigurno da nas ocekuje poprilicno zajebana zima i ja jednostavno MORAM napuniti baterije a to radim naravno na motoru. Koristicu auto put gde budem morao da ubrzam putovanje. Uglavicu jedno nocenje tamo gde bude bilo potrebe. Plan mi je sledeci: -Kopaonik u jednom danu -Djerdap + route 33 -Tara i Zlatibor -Sarajevo + Trebevic -Stara planina + Vlasinsko jezero (1 nocenje) Ako se situacija sa koronom uskoro popravi i moji planovi ce se prilagodjavati. U svakom slucaju potrudicu se da bar nesto uradim od moto sezone 2020. Jbga ja sam optimista 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12816 Napisano Jul 10, 2020 Ne silazi, 7396 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je još uvek validna informacija da je Mađarska otvorena? Ja bih u tom slučaju do Balatona za neki vikend. Osim ako ne moram u karantin kad se vratim kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jul 10, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Nema bre ljudi ništa od toga. Vožnja po Srbiji ove godine i to je to. Sve ostalo spada u rizik od izolacije, a i donekle je neodgovorno. Mene plus dodatno jebe i saobraćajna. Čekam je više od tri nedelje, poslednji put su mi u SUP-u rekli da je ni ne očekujem u narednih mesec dana. Imaju neki Covid zastoj u izradi. Bolje da ga nisam ni prevodi na sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Jul 10, 2020 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorena i Mađarska i Austrija i Nemačka, juče sam se vratio sa ture, niko me nije ni pogledao ni pitao gde sam bio i šta sam radio. Jedino se ovde drami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jul 11, 2020 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan HR ponovo zatvorena, pa ko je ugrabio ovih 10 dana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5513 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas se pegla granica i buvljak opusteno, tako da ko hoce u madjarsku slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 98 Napisano Jul 11, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Udjismo u Hrvatsku par sati pre zabrane... kako stoje stvari umesto 10 dana bar ćemo duplirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jul 12, 2020 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da i Madjari zatvaraju slobodan prolaz za nas od 15 jula. Ostali su slobodni jos poslednji bastioni Bugarska, BiH i Republika Srpska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 12, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Već je zatvorena Mađarska. Počela masovna rasprodaja voznog parka na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kosovo i Metohija su otvoreni za putovanja, kao i Albanija kao npr. krajnja destinacija. Pre nekoliko dana sam se vratio, možda malo prenagljeno, jer su mi dok sam boravio tamo zatvorili GR, a onda je i MKD uvela obavezno testiranje. Uglavnom, u Albaniji samo lokalni i kosovski turisti, kao i oni srećnici iz Engleske i Australije koji putuju od Božića do Božića. Sreo i nešto naših državljana na plažama. Ali koliko je sve povoljno i Jonsko more lepo, možda sam i trebao da se potrudim da ostanem zarobljen tamo, jeftinije je blejati onde na moru nego sedeti u Beogradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da BiH ne zatvore - da imamo barem jednu zemlju u koju se može zbrisati vikendom kada uvedu policijski čas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jul 13, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam dosao iz Albanije,preporuka za sve one koji voze enduro masine ,da se malo osvajaju Prokletije ..Kad su mogli nasi preci pesice,mozemo valjda i mi motorima.Evo par slicka ,malo vise off-road,a malo i more da se brcnemoPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jul 13, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan .Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jul 13, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i samo tri morske,posto ne volim more,nikad nemam obicaj da slikam ili snimam more.Inace smestaj u hotelu za 2 osobe sa vecerom i doruckom kosta ukupno 25e,a i pored toga noc smo prespavali na plazi,nema lepse,samo sto su nas komarci unakazili,mrzelo nas da rasklapamo satore Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, kaligula1 je napisao: Pre par dana sam dosao iz Albanije,preporuka za sve one koji voze enduro masine ,da se malo osvajaju Prokletije ..Kad su mogli nasi preci pesice,mozemo valjda i mi motorima.Evo par slicka ,malo vise off-road,a malo i more da se brcnemo Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Po onome što si pisao u nekoj drugoj temi, mislio sam da je taj off za hard enduro... Ovo je kod njih praktično magistralni put Prošle sam godine prošao put SH36, deluje na mapama isto kao i ostali, žuto ucrtani.. Ali od mesta Lis do mesta Peshkopi je tako zahtevan makadam, tih 50km sam prelazio verovatno preko 4 sata... A sve jer sam želeo da budem što bliže podnožju Koraba. Pošto sam prošle godine prošao unutrašnjost, ove sam se odlučio za chill varijantu, plaže, kampovi, soliranje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16966 Napisano Jul 14, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16966 Napisano Jul 17, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena kabanica za sutra, jos samo da dobijem par slobodnih dana i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16966 Napisano Jul 18, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Subota 11 jul Soko Banja, rtanj, romulijana, babin zub, rosomački lonci, pirot i okolina, đavolja varoš, Uvac, nova varoš i danas stigli na taru i okolinu. Sutra preko debelog brda i valjeva šapca kući u Novi Sad. Inostranstvo ništa ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16966 Napisano Jul 18, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vatreno krstenje na Tari. Kisa, vozim u drugoj, gubim poverenje u staru prednju miselinku, vozim ko usran... potop... al stigoh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10526 Napisano Jul 18, 2020 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ko te tera da vozis Kawu s matorom miselinkom a imas GS-a u garazi, mazohista Da se obavezno javis ako te put nanese na sever backe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16966 Napisano Jul 18, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker-Boy said: Ko te tera da vozis Kawu s matorom miselinkom a imas GS-a u garazi, mazohista Da se obavezno javis ako te put nanese na sever backe gs nije fazon xD upoznao sam ekipu iz sombora tracer, vstrom.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4581 Napisano Jul 18, 2020 Drug član, 991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Kakav pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Jul 19, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas zatežu a u svetu(Zapadu Evrope) popuštaju. I? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...