FilaksonTafos 1 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Zanimaju me vasi utisci, kakav je ovo motor i da li ga vredi kupiti? Model koji imam priliku da kupim je iz 81 godine i presao ne 70 000 ali je ocuvan i dobro izgleda. Da li neko ima iskustva sa ovim modelom i kakvo je stanje sa delovima i da li se generalno ovako nesto ovako isplati (1000evra mu je cena) ili da sacekam jos malo pa da kupim nesto mladje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/16140299/yamaha-xs-250 Mislis na ovu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor vredi neke novce. Ovaj za koji pitaš već spada u klasu oldtajmera i kao takav ima neku vrednost, ali više u inostranstvu nego kod nas. Ako uzimaš motor da bi se vozio, moraš biti svestan da on ima skoro 40 godina, da za njega nema delova u radnjama ( može da se naruči, ali se to i čeka ), majstori ne vole da ih popravljaju baš zbog toga ( ako rasturi tvoj motor - treba da mu stoji rasturen u radionici možda i par meseci dok ne stignu delovi ). Jedino ako se sam baviš mehanikom . Razmisli dobro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 11, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da li vredi, zavisi isključivo od toga za šta ti taj i takav motocikl treba! Ako hoćeš da voziš klasik ili oldtimer, da platiš cenu toga što voziš deo istorije, a ne nešto mlađe, onda vredi svak dinar. Ako ti treba prevoz na 2 točka za ''svaki dan'', a nisi ograničem kategorijom/kubikažom, onda za te pare imaš dosta ozbiljnije kandidate na tu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano April 11, 2020 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao XS400 iz '82. Odličan motorić, pouzdan, nikakav problem sa njim nisam imao. Možda je 1000e malo jača cena za 250cc ako ti je vožnja povod za kupovinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaksonTafos 1 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11.4.2020. at 20:22, sale z900 je napisao: http://www.polovniautomobili.com/motori/16140299/yamaha-xs-250 Mislis na ovu? Da, bas taj gledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaksonTafos 1 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11.4.2020. at 20:35, Dexterr je napisao: Da li vredi, zavisi isključivo od toga za šta ti taj i takav motocikl treba! Ako hoćeš da voziš klasik ili oldtimer, da platiš cenu toga što voziš deo istorije, a ne nešto mlađe, onda vredi svak dinar. Ako ti treba prevoz na 2 točka za ''svaki dan'', a nisi ograničem kategorijom/kubikažom, onda za te pare imaš dosta ozbiljnije kandidate na tu temu. Hvala na komentaru. Da, treba mi za svaki dan, kuca posao, kratka distanca. Imam A2 kategoriju ali zelim motor sa malom potrosnjom, malo registracijom, nemam zelju za nekom brzinom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FilaksonTafos 1 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, FilaksonTafos je napisao: Hvala na komentaru. Da, treba mi za svaki dan, kuca posao, kratka distanca. Imam A2 kategoriju ali zelim motor sa malom potrosnjom, malo registracijom, nemam zelju za nekom brzinom... Ovaj mi je zapao za oko Yamaha xs 250 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha xs 250, 1981. godište, Ostalo, vozilo prešlo 70000 km... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano April 13, 2020 Andragog, 4981 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nek skine malo cenu. Definitivno vredi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 13, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako kupuješ okom i srcem, taj XS-250 je definitivno slatkiš za tebe. Međutim ako ti treba nešto malo svežije, bez lavande i naftalina, tu su 10-15 godina mlađi mopedi Suzuki GS-500 i Kawa ER-5, ili još praktičniji za svakodnevnu upotrebu širok dijapazon midi i maxi scootera 200-500ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 25, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i ja taj motor. Po meni OK. motor, ali se raspitaj za nabavku delova. Isto tako ako sam ne znaš da uradiš nešto oko motora, cena održavanja, eventualnih popravki nije mala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...