nemanja.mijatovic 0 Napisano April 10, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Planiram kupovinu motora od 125cc, i za oko mi je zapala Honda Varadero 125cc. Da li je neko imao iskustvo sa ovim motorom? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano April 10, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Planiram kupovinu motora od 125cc, i za oko mi je zapala Honda Varadero 125cc. Da li je neko imao iskustvo sa ovim motorom? Hvala unapred!Nema boljeg od 125 ccm. Necea se pokajati.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8360 Napisano April 11, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Preteče me @brdy, nit manjeg, nit boljeg motora. Čini mi se da je i najviši u klasi 125 kubika, a ide za sve pare. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Top motor, vredi svaki din! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano April 11, 2020 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Odličan motor, izdržljiv V2 agregat, dobar zvuk, udoban, masivan, Šteta što nisu pravili 250ccm verziju 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 177 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga više puta vozio iako nije bio moj.Probao sam ga kod nas pored Dunava popne se uz nasip lako sa nas dvoje iako imamo zajedno 160 kg. Na ravnom po asfaltu opet dvoje na motoru postigao 110 km/h i nije se bunio ni tresao ali to mu sigurno nije putna brzina. Odličan motor, zato i ima cenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Jun 17, 2021 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, kupi li ti pre godinu dana taj Varadero 125? Ako jesi, daj neku povratnu informaciju… Ima nekih zainteresovanih za tu masinu pa cisto da nam iz prve ruke kazes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Jun 17, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Meni je malo falilo da kupim jednu ali mi je bila previsoka cena za 125cc pa sam se odlucio za MZ RT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...