Juan 97 Napisano April 9, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Posle godinu dana sa vespom i predjenih 1500-2000km, shvatio sam da, ajde i to sto nemam vremena za voznju, jednostavno se nisam pronasao u "vespa svetu". Zato sam resio da je prodam, i nadam se kad prodje ova situacija da kupim nesto mladje. Oglasio sam je na polovnim automobilima, pa i ovde, mozda se nekome svidi. '90 je godiste, registrovana do 13.septembra, ja sam vlasnik. Vespa lml 150 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Vespa lml 150, 1990. godište, Scooter, vozilo prešlo 8123 km, Gornji Komren. Cena 650 € - Motori - Polovni Automobili Letos je sredjivana: nove gume (casumina vijetnamske), sajle, zmigavci, ociscen karburator, ofarbana, lezaj volana zamenjen, i jos dosta sitnica. Upoznali smo se fino. Sada je zamenjeno ulje SAE30,. Mesavinu pravim sa Ipone jagodom.Od ulaganja ima sledece (pisem kako jeste, ono sto vidim):-automat zmigavaca (ne trepere) i zadnji desni zmigavac (kuciste sijalice je prethodni vlasnik podglavljivao srafom nekim, verovatno da kontakt zeza).-pinjon km sata u tocku sto ide.-kurbla ne hvata lepo kad se sporo nagazi, negde da kazem 50% da zavrti, inace kad se gazi odsecno lepo pali (ne slajfuju lamele, nove su stavljene, neko mi kaze opruga, zupcanik kurble, neko mi kaze da treba kvacilo da se malo popusti, nisam strucan da diram oko masine da ne zajebem nesto. Gazim odsecno i tako sam je naucio).-i ono po meni mozda i najvece ulaganje, baca ulje odozdo, ka prednjoj strani. Kada stanem kap-2 obelezi teritoriju. I maze mi nazad "dobos" od ulja. E sad sto je interesantno, ne gubi ulje iz masine, kad kod sam.hteo da dolijem uvek je puno. Prao sam axelom prosle godine, ja mislim da to baca dihtung auspuha, jer se malo jace cuje nego druge vespe. E sad da li je od mesavine to, ne mogu da tvrdim.-bravica se ne zakljucava na kaseti, stopka se vidi naprsla malo ali me nisu dirali na tehnickom, sediste cepnuto.Sve ovo je dogovoreno sa majstorom da se sredi komplet, pre pocetka krize, sto ce biti i odradjeno kad prodje sve ovo, ako je ne prodam. Ovo je realno sve sto ja vidim, malo opsirnije, ali da se zna. Ide super, kompresija dobra, pre 5000km otprilike je uradjena masina sve, krst menjaca i lamele. Koga interesuje, mogu da snimim kako radi, sta treba. Prenos obavezan (imam losa iskustva sa autom prethodnim), iskreno, voleo bih kad prodje sve ovo da je prodam tad.Pitajte, sve sto treba. Cena 650e, na oglasu, ovako 600, za forumase 580- nek' ide zivot :-) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1736 Napisano April 9, 2020 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kakav dobar opis, svaka cast i da je prodas sto pre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano April 27, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Fiksna cena 550e.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat motor, moze lock Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...