vex 4229 Napisano April 9, 2020 Drug član, 479 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugaru trebali drzaci za nalepnice, pa ajde da ih uradim. Licno na moju Suzanu nemam vec je nosim sa dozvolom. Evo I neka slika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano April 9, 2020 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda taj motor na koji nema gde da se zalepi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4229 Napisano April 9, 2020 Drug član, 479 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7790 Napisano April 9, 2020 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan U svakoj bravarskoj radionici ti to mogu uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4229 Napisano April 9, 2020 Drug član, 479 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pa ove Sam ja I napravio od prohroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7790 Napisano April 9, 2020 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A, nisam shvatio, mislio sam da pitas gdje napraviti. Dobro uradjeno Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano April 10, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Baš lijepo izgledaju, imaš dobre vještine varenja. Razmišljao sam da sebi uzmem jedan ovakav nosač za Sloveniju ali sam pročitao na sajtu DARS-a da se, kad je motor u pitanju, vinjeta mora nalijepiti na dio motora koji se ne može odstraniti bez znatnog napora (pa onda navode rezervoar kao primjer). Tako da sam od nosača odustao. Kad uzmem godišnju vinjetu staviću je na rezervoar i ćao, da ne komplikujem sebi život bez potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...