Lakirr 33 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Suzuki gsx400f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Drugari,moje ime je Lazar, nov sam na forumu, pa da predstavim moj novi motor,a stari na ovom sajtu. Motor je i dalje u odlicnom stanju. :) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1876 Napisano April 8, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa znaci kod tebe je zavrsio. Samo da znas pre nosom si mi ga mako. Taman sam skupljao lovu i spremao se da nazovem kad ode. Nadam se da uzivas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakirr 33 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Suzuki gsx400f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga na slepo uzeo od Aleksandra,s obzirom da nisam bio u Srbiji,ali nisam se pokajao. Nadam se da ces naci to sto trazis sigurno, i meni su tako 2 otisla koja sam planirao. Naravno da uzivam, i nadam se da cu vise cim prodje vanredno stanje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1876 Napisano April 8, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam trazio, jednostavno mi je ovo bilo zao da propustim, toliko mi se cinio dobar, a cena bila smesna. Ako budes skoro resio da ipak nije za tebe, javi prvo meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakirr 33 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Suzuki gsx400f Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,to samo u slucaju ako se se budem selio za stalno van Srbije. Verovatno tad,a zad cu uzivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano April 8, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze Moj prvenac je bio ovakav,prelepa jedna stvar Takodje...zeleo sam ali falilo sitno para Msm da je mnogo ljudi zelelo da ga uzme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakirr 33 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Suzuki gsx400f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze jbg, stvarno sam ljubitelj old school stvari. ovo je za uzivanje pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 8, 2020 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakirr 33 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Suzuki gsx400f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Cika Branilo, nadam se da cu uzivati na njemu kao sto ste i Vi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 8, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao dobra masina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakirr 33 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Suzuki gsx400f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 9, 2020 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Добар мотоцил си купио , ја сам га мазио и пазио Уживај Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 9, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za novog Lakirr i starog vlasnika Бранило. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakirr 33 Napisano April 9, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Suzuki gsx400f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 11, 2020 Zainteresovan, 849 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorПослато са SM-A520F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lakirr 33 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Suzuki gsx400f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...