Jump to content

Moto Zajednica

Lakirr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Grocka
  • Motocikl
    Suzuki gsx400f

Poslednji posetioci profila

337 profile views

Lakirr's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

33

Reputacija u zajednici

  1. Naravno, zato verovatno i neću prodavati motor nego se bazirati na češćim pauzama i umerenoj brzini.
  2. Sedište je udobno, samo položaj nogu, ali navićiću se.
  3. Zadržaću ga za sad svakako, a videćemo za ubuduće, neki turing će sigurno pasti.
  4. Samo diskutujemo naravno, ja tražim mišljenje od svakoga, dosta vas je iskusnije od mene. I naravno jeste mi želja da ubuduće pazarim neki veći motor koji će biti komforniji za mene i moje potrebe, ali trenutno pričamo o ovom, i koje je najbolje rešenje
  5. Uzet je prvo u nameri za preradu, ali ovo sigurno ne ide u preradu, greota je ovo preradjivati. Onda je najbolje voziti sa češćim pauzama. Hvala!
  6. Sedište je i udobno, nego pričam za položaj nogu, s obzirom da su mi noge skoro u 45°. Na 100,150km nije strašno, ali čim je duže, oseti se malo. Što se tiče vetra, osećam ga tek nakon 100-110km/h,ako vozim kratko tom brzinom, nije strašno, ako je ta brzina duže od sat vremena, onda već umara, ali opet, ljubav zna da boli
  7. Pozdrav i od jednog slabašnog Suzukija
  8. To ste u pravu svakako, nemoguće je ugoditi. Naravno, zato je i ovaj naked više gradski motor nego putnički. To sam i razmišljao da kupim vizir neki, (iako će mi biti ružno na prvi pogled), ali verujem da bi mi smanjilo te muke. Jeste originalno je sedište. Moguće, s obzirom da mi je to druga veća vožnja.
  9. Slažem se naravno da je na većini motora sedište problem, svakako nisu nivi motori, ali mi je za nijansu bolji i komotniji od ovoga,na duže staze naravno. Hvala, ali prvo da razmislim da li ću prodavati još.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja