Minibubica 43 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima, kao sto sam napisao u svom predstavljanju u potrazi sam za maxi skuterom konkretno se dvoumim izmedju tri modela, a to su Xmax, Bmw C400GT, Beverly 350. Kupio bih nov motor iz salona ili eventualno neki koji je kupljen u Srbiji od prvog vlasnika, za sada mi je yamaha na prvom mestu, bmw trenutno nije toliko zanimljiv jer sam saznao da koriste kymco masine nemaju svoje, a najskuplji je, a za Beverly-a sam na svim forumima nasao da su dosta plasticni i da se u voznji dosta trese, lupa itd. to mi je i par vlasnika reklo dok za xmax svi kazu da mu nema ravnog i da je bukvalno ladja. Skuter mi treba najvise za grad, ali isao bih i van grada sa njim, znaci odnos grad 80% otvoren put 20%. Svaki savet je dobrodosao i nadam se druzenju uskoro. Hvala, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5783 Napisano April 8, 2020 Drug član, 867 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Meni se na Beverliju nikad nista nije treslo niti se drmalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5695 Napisano April 8, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan To sto trese to je zbog vibracija jer je jednocilindras, to je pogotovo na 500-tki izrazeno. Msm da je za grad u ovoj druzini Beverli naj rentabilniji i najekonomicniji. I da je najbolje resenje u ovom slucaju....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano April 8, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2083 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Имаш део форума намењен нама скутерашима, тамо до танчина више пута оваква тема проучена, пребаци се тамо и добићеш одговора више него што ти је потребно . По мом скромном мишљењу мислим да од Јамахе нема шта даље да тражиш. Макси поздрав 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano April 8, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu samo kratko i jasno xmax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13282 Napisano April 8, 2020 Ne silazi, 7509 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Idi onda kupi XMAX ako si već sam odlučio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se izmedju xmax-a i beverly-a, jer xmax mi je skuplji od beverly-a za 1900e. Što se bmw-a tiče on otpada definitivno zbog kymco masine unutra, a najskuplji je od svih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha_h 16 Napisano April 29, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SW T-400 Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumim se izmedju xmax-a i beverly-a, jer xmax mi je skuplji od beverly-a za 1900e. Što se bmw-a tiče on otpada definitivno zbog kymco masine unutra, a najskuplji je od svih.Znam ja jednog sto prodaje x-max-a,pa ako te zanima mogu da ga pitam pa da pisem.Motor je 2018 ja msm.Kupljen u Srbiji,stanje top a covek picajzla.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16218 Napisano April 29, 2020 Integrisan, 9359 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima ovaj je na prodaju.... mogu ga spojiti sa prodavcem za ostala pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano April 30, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2083 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Баш леп 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...