Jump to content

Moto Zajednica

Filter vazduha za skuter

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova

Jer zna neko mozda gde mogu da nadjem da kupim dilter za vazduh, onaj u obliku pecurke, za skuter kimko dink 125 ccm, gde god da pozovem nema.. Sale iz Trstenika ce imati to tek sledece nedelje...a cekacu u slucaju da nista ne nadjem pre toga.. zvao sam marokos, deltad, motobox, niko ziv nema nista...

Pomagajte...  :'(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

ajd daj neku radnju da pozovem, iz unutrasnjostu sam, tako da i nemam gde da trazim, osim da zovem i narucujem.. ::)

idi na www.milano.co.yu pa potrazi dilere u najblizem gradu ;DKoje ti je godiste taj Dink?

• U prolazu, 39 postova

ajd daj neku radnju da pozovem, iz unutrasnjostu sam, tako da i nemam gde da trazim, osim da zovem i narucujem.. ::)

idi na www.milano.co.yu pa potrazi dilere u najblizem gradu ;DKoje ti je godiste taj Dink?

Ma u taj milano treba bomba da se baci. motor je 2002 god, u pitanju je klasik dink, ali motor nije uvezen od njih, i onda nemahu homologaciju za delove za te motore. Kao da sad neko ima pezoa iz 91 god i pozove verano i on mu kaze nisi kupio skuter kod mene, znaci nema deo ! >:(

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Da bi bolje zadržavao finu prašinu. Ne znam kakav filter ima, ali na mom skuteru od 150 kubika je dvoslojni sunđerasti filter ovalnog oblika. Kao i kod K&N filtera, treba da se na njega malo sipa ulje (specijalno ili motorno) da bi bolje zadržavao prašinu i time bolje štitio agregat.

http://www.knfilters.com/cleaning.htm

Pogledaj pod 4. OILING

Kod nas na putevima ima prašinčine koliko hoćeš, tako da će ovo značajno zaštiti agregat. Ne znam koji filter kupuje čovek, neka pita prodavca da li treba da se naulji, mada prodavci obično pojma nemaju.

• Svrati ponekad, 234 postova

sve si ti dobro rekao!!samo nisam znao to ! ;D vidis ja sam menjao filter isto sundjerast i nisam ga nakvasio!(ovo nisam znao obogatio si mi znanje o motorima)hvala!zato moj nekad verovatno zasmrdi(ko da nesto gori9ko zna? ;)

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Ma u taj milano treba bomba da se baci. motor je 2002 god, u pitanju je klasik dink, ali motor nije uvezen od njih, i onda nemahu homologaciju za delove za te motore. Kao da sad neko ima pezoa iz 91 god i pozove verano i on mu kaze nisi kupio skuter kod mene, znaci nema deo ! >:(

Pa oni su kompletni retardirani kreteni >:(

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

vidis ja sam menjao filter isto sundjerast i nisam ga nakvasio

Nikad nije kasno, dok se agregat okreće  ;D

Izvadi filter, operi ga faminom (ekoklin), pusti ga da se dobro osuši, ovlaži ga uljem i vrati ga unutra. Nauljen filter sigurno produžava vek motora (tj. agregata).

Nemoj da voziš motor bez filtera, mislim dok radiš ovo gore.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja