ZarkoP 2 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o Coperu kao načinu za rešenje krize srednjih godina Ici cu celim putem. A dozvola ( B imam 26.g.) 40 časova. Vozio sam MZ i Apn6 u selu pre 30.g. ali moram ispočetka da učim. Treba mi savet oko izbora motocikla (veliki sam) i oko početaka i sticanja iskustva. Razmišljam o HD 750, Kawasaki Vulcan, Yamah XV 950R. Ne bih uzimao mnogo polovan jer se fokusiram na vožnju ne mogu se bavim kvarovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano April 7, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan "mnogo polovan" ..... ahahahaa... Popravi mi dan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano April 7, 2020 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, pre svega dobro nam dosao na forum. A sto se tice izbora, zavisi od budzeta dosta... ali svakako pogledaj malo oglase, puni su oglasi motora, procitaj raspitaj se i ako imas nekoga od prijatelja ko aktivno vozi i razume se u motocikle, pravac polovni automobili i kupovina. Danas je bar lako naci polovni motocikl. A kad sve to razmotris, uvrsi kupovinu opreme za voznju u racun, jer moze da napravi ozbiljnu razliku posebno kada covek krece od nule. Puno srece i javi nam sta si uradio, tj. sta si na kraju pazario, srecna kupovina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano April 8, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan @Lošmi_WayOfLife Slazem se sa kolegom pogotovo za deo opeme ja sam npr. pre kupovine motora kupio svu opremu i cifra je bila poprilicna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan978 0 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Arqin Bruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan A kategorija i oprema me je kostalo kao motor,koji jos nije registrovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarkoP 2 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrim komentarima. Krenucu odatle onda. Nesto sam racunao da je oprema barem 600-800 EUR. Svejedno moram da izvozim casove pa cu onda da vidim za kupovinu. Hvala jos jednom. Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 13, 2020 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.4.2020. at 20:05, ZarkoP je napisao: Razmisljam o Coperu kao načinu za rešenje krize srednjih godina Ici cu celim putem. A dozvola ( B imam 26.g.) 40 časova. Vozio sam MZ i Apn6 u selu pre 30.g. ali moram ispočetka da učim. Treba mi savet oko izbora motocikla (veliki sam) i oko početaka i sticanja iskustva. Razmišljam o HD 750, Kawasaki Vulcan, Yamah XV 950R. Ne bih uzimao mnogo polovan jer se fokusiram na vožnju ne mogu se bavim kvarovima. HD Street 750 izbegavaj. Proizvodi se i sklapa u Indiji. Jedino sto ima HD na sebi je ime. Po gabaritima je kao veci bicikl, tako da ces imati problema da se 'spakujes' na njega ako si visok preko 175-180cm. Sto se ostalih motora tice, sve zavisi od budzeta, ogranicenja na dozvoli/kategoriji i tvojih gabarita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarkoP 2 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Planiram da polozim za A. Imam 125kg i 193. Veliki. Budzet mi je do 7k. Opremu cu posebno ali ne bih uzimao nesto bezveze sto ce se kvari pa da se vucem po majstorima ili nesto sto je vencanica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 13, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan I Harlić street 750 i Kawasaki Vulcan S 650 su mizerno mali motori. Za Yamahu XV 950 R ne znam, nisam je nikad video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarkoP 2 Napisano April 13, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala. Dosta misljenja se slaze protiv ovog resenja. Idem na neki enduro verovatno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano April 13, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Vara,strom,caponord,gs....Za 7K mozes naci lep motorino 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 25, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ovi malo veci XVS 1100 Drag Star Marauder 800 Ako si se vec odlucio za njih - opremu kupujes u tom fazonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Maj 2, 2020 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za Kawasaki Vulkan, ima ga moj kum, mislim da je iz 1987.god, 500 kubika, 2 klipa, vizuelno perfektno stanje, masina odlicna, jedino ga malo zezaju karburatori-treba ciscenje. Kako je rekao kolega WoodyRider, i meni je mali motor, u odnosu na HD Iron 1200 koji sam vozio. Mislim na polozaj sedenja, nekako tesan. Ali zato mnogo dobro ide , moze se uzivati sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZarkoP 2 Napisano Maj 2, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, Usled dobrih i korisnih odgovora na ovu temu na ovom forumu - odlucio sam da predjem na enduro. Jedino sto ne znam da li cu krenuti s nekim manjim ili odmah neki V Strom, Ili K Versys, ili NCX 750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...