dane@ 98 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Neka im neko samo javi da procitaju ovu temu, ima odma da zapale na sever!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Па нису они сами на свету! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROAMER 6 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Melburn Prijavi odgovor kao problematičan Eto, bas steta, i ja htjedoh da pomognem, ali izgleda da nish od toga. Bravo za odaziv iz za momke na putu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan Ucestvujem ! Ma kakvo odustajanje !!! ajmo !!! +1!!! Ako mogu uplatit ću i ja odavdje nešto!!! Nema odustajanja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feder1 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorite se pa da pomognemo.Gde i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 24, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se opet cuo sa Davorom... Evo ovako : Davor kaze da su upravo usli u Austriju i da idu prema Alpima pa u Italiju. Odustali su trenutno od Norveske i kaze da su se dogovorili da ce ponoviti putovanje sledece godine. Nece da mi kazu broj racuna i jako su svima zahvalni ali insistiraju da ovako nastave put. Obecavaju da ce pronaci danas-sutra neki internet kafe i da ce se javiti. Vec bi se javili ali kazu da je zbog fudbala tamo raspad sistema i da skoro nista ne radi normalno. Eto... Opet, i ovi putevi kojim su krenuli vaze za prelepe za voznju motorima pa se nadam da ce se lepo provesti i da ce se ipak vratiti sa lepim uspomenama Evo čuo sam se sa Davorom i Jožefom... Kažu mi da su odustali jer su izgubili previše vremena i da ne mogu da stignu, sem ako ne jurcaju... Trenutno se nalaze blizu austrijsko-italijanske granice. Tu će kampovati i onda planiraju da sutra nastave prema Sloveniji. Pokušao sam da ih odgovorim od odustajanja, i rekao sam im da imaju podršku svih nas, te da ipak razmisle večeras da li ikako mogu da se iskombinuju da nastave ka severu. Jožef kaže videće... Ja sam isto spremio kintu i po odzivu u ovoj temi verujem da možemo da im skupimo dovoljno da nastave. E sad, da li će se predomisliti ili neće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan +1. Naravno da sam za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Nordkap!!!!! Participiram, javite kako. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Jun 24, 2008 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Tako treba, Najzli! To je i moj odgovor- participiram, samo napišite na koji način! Lep gest i od ERE031. Vidimo se, Mokl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Kakva Slovenija, neka peglaju ravno na NordKapp! +1 za donaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan pomoci cu i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imaju i od mene 1000 din... Samo neka neko javi gde da donesem... Ne dajte im da odustanu.... Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu dolari i sa moje adrese... partipicipiticiram, čekam račun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6701 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 3052 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan +1. dajte racun, samo da ne odustanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 10e i od mene (jbg kraj meseca). Dajte racun ili neka neko ko moze da im posalje prodje negde blizu mene ja sam po ceo dan na dorcolu (tu zivim i radim) Iscimao bi se i ja do nekog ali mi je masina na servisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh mail i procitah ovu temu. Kakvi bi bili ljudi da ne pomognemo. Cekam broj racuna. Srecno momci !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam svih 5 stranica na kojima je odziv za pomoc novcanu za Davora i Jozefa na putu za Nordkap. Vidim da je bikerski duh prisutan, Kao prvo..............NEMA ODUSTAJANJA.......dodajte malo gas i STIZETE na vreme na posao prilikom povratka. Kao drugo.........Molim vas javite mi kako da ja odavde iz Gabona (Afrika) posaljem prilog, najbrzi nacin je da posaljem Western Union - om na necije ime u BGD koji ce izvrsiti uplatu na Jozefov racun zajedno sa ostalim prilozima, saljem cim mi javite nacin 100 evra (ako treba vise ....javite mi). Jos jednom.............DAVORE, JOZEF.........Ne odustajte, na putu ste, vidite koliko imate prijatelja, zbog njih morate da nastavite i da nam date lepu reportazu i predivne fotografije. Ovo je samo jedan mali problem na putu........u toku je resavanje istog. S moje strane VELIKI pozdrav..........i mozete vi to bez problema da na tim dobrim putevima odradite ......bajkerski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan U nadi da ce te citati sta vam mi zelimo! Nemoguce je da pre polaska niste planirali neku nepredvidjenu okolnost i da za to sami sebi niste predvideli neki extra dan za uspesnu realizaciju vaseg plana,zato glave gore i bez izgovora za nenastavljanje puta.Mi i dalje ocekujemo slike i reportazu sa Nord Kapp tour.Novac nece biti problem a godisnji odmor....?Snacicete se vi vec. Saljite broj racuna! SRECNO!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno, ljudima je verovatno neprijatno da uzimaju novac od drugih i bilo bi super ako neko ko ih poznaje moze da ih ubedi da nastave. Necu fotke sa Alpa, ocu fotke sa Nordkapa! I hocu da pomognem sa 50 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzeljko 21 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 82 postova Motocikl: Yamaha XVS 650A DragStar Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, samo da vas podsetim sa kojim ste motorima isli u Rumuniju i Madjarsku... I da vas podsetim na jedan sjajan citat koji je puno puta koriscen na ovom forumu i koji mi je uvek u glavi! Ko hoce - nadje nacin, ko nece - nadje opravdanje! Ajde bre! Dajte racun! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aljosa 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene za pare. Napisite samo ko prikuplja pare u BGDu ili racun. Nadam se da ce te nastaviti put. Srecno kako god odlucili Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da ih ispratim jer sam morao na sljaku, niti sam pre polaska imao da im turim kes za srecan put, al sad ucestvujem sa jednom Črvenom. Ajmo da vidimo kako je najbolje da ovo odradimo, posto prepostavljam da imaju devizni racun a za uplatu na devizni racun treba ovlascenje vlasnika racuna. Ajmo da onda svi uplatimo u dinarima nekome na racun ko ima zicu u banci gde joseph ima racun i da onda taj kupi evre od uplacenih para i da im turne preko jozefovog deviznog racuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti?! Odustaju ili nastavljaju za NordKapp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam par puta pokušavao da ih kontaktiram. Posle podne me je Joseph nazvao, ali se veza verovatno prekinula. Otad pokušavam da ih dobijem. Daću sve od sebe, da ih nagovorim da nastave put, kako su isplanirali. Nijov san važi puno više, od novca. Joseph i Davor samo napred, mi smo uz vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...