MILJAN* 157 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Razmenio sam poruke sa Goranom.Sutra ide za Dubrovnik.Napravice lepe fotke.Za 5-6 dana ce se vratiti pa ce mo objaviti i ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nekako mi na pamet pade jedna prica sa pocetka devedesetih koja se odigrala na budvanskoj plazi Mogren.... Nije Mogren, ali jeste u Budvi u ono doba inflacije... Lijepa tura, kada si vec okacio ovu sliku ,,sto si zaboravio'' da pomenem da je ulaz u ,,Njegosevo rodnu kucu'' 2,00 eura. Radno vrijeme do 17 casova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leeepo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 27, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo nadam se da cu i ja ta mesta u septembru posetiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 27, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sta vishe,septembar ti je josh bolji za voznju. Inache,Goran me je zvao.Kaze da je bio Hayabusom u Dubrovniku i da je pukao kao petarda. KAko sam ga ja na brzaka razumeo,video mu radnik na parkingu tablice i rekao:" ti ne mozes ovde da parkiras!".On je onda parkirao na za to obelezeno mesto pored puta,gde su bila i druga vozila,a ovaj radnik na parkingu je pokazao saobracajcu nesto i kad se Goran vratio video je kaznu na motoru....Onda se iznervirao dao gas i nazad u Crnu Goru.Kaze:"pa nek mi naplate sad kaznu!"... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi iz V.B. Sledeci put preko RISNJA da idete tu je vrh panorama. Samo ne znam u cemu je stos sa Budvom devedesetih god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...