MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Samo shto smo se ja i Goran(hayabusa) vratili iz Mostara i Mokre gore,resimo da odemo za Kotor.Odnosno Goran tamo ostaje 10-ak dana a ja sam resio da ga samo ispratim,prenocim,okupam se i zapalim nazad u solo verziji.Presao sam preko 1000 km. Ovo objavljujem najvise zbog jedne interesantne deonice.U pitanju je prilaz Kotoru iz sela Njegushi.Panorama je prelepa.Slike stizu u toku dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stigli u Podgoricu pa za Cetinje.Sa Cetinja za sela Njegush i Krstac.Panorama puca pred ochima.Crna Gora je jako lepa u ovom delu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Josh slika.Preporuchujem ovu deonicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Slike./...slike.////// i Na kraju stigli u Kotor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kotor u letnjoj sezoni ima oko 30 000 stanovnika.Ima visu skolu i fakultet.Solidno malo mesto,zaklonjeno planinama.Nema plaza.Voda prljava.Puno motora.Lepih kafica pored mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kotor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Smestili se pored mora.SMestaj nam nasao,naravno,bajker Danko na r6 yamahi. ;D 35 eu apartman do mora.Dosli smo oko 20 casova kod njega.On pochinje svo vreme gledajuci u zemlju(shto mrzim takav stav): " kako?pa neznam./..recheno je jedan dolazi...ovo dvoje..i recheno je 10 dana..A on sad kaze 5-6 dana.Pa ne mogu.Malo je to.Imam ja poziva.Necu.Idite na drugo mesto.Ima ovde za 90eu apartman.Ja najjeftiniji pa me opet zezate.".....I tako chicha pushi,sedi na betonu pored mora i zeza nas zato shto smo doshli kasno i naci smehtaj je malo teze u to doba.Na gornjoj terasi tj.krovu garaze ima rotvajlera Cezara koji se raspomamio i nabacao 2 kg peska na moj KlE 500.Sta znam,bilo je peska na garazi zbog radova.Prosao neki Doberman i ovaj podivljao.Kad sam video gde je sve pesak zapao na mom motoru ja sam pocheo vec da gubim nerve.Chicha nas zeza,njegov Rotvajler nas zeza a umorni smo.Da ne bih napravio neku glupost okrenuo sam se da prosetam i ohladim glavu. Ipak smo se smestili.Za 35 eu po danu.Ja sam sa 30 l vode oprao KLE 500 i tada se smirio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Napravio si samo jednu gresku. Trebao si sa Cetinja da ides preko Lovcena na Njeguse, pa onda za Kotor. Sa puta Lovcen - Njegusi vidi se citav Bokokotorski zaliv. Iduci put prodji ovim putem obavezno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sutradan smo se kupali.Goranu stigla devojka.Ja planirao da se vratim i oslobodim krevet.Evo nekih slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi na pamet pade jedna prica sa pocetka devedesetih koja se odigrala na budvanskoj plazi Mogren.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam nazad sam.Imao sam vremena da napravim bolje fotke.Jer u dolasku sam jurio Hayabusu a to sa 45 konja zahteva ludilo. ;D Sada sam mogao lagano i opushteno da stajem i razgledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Put je jako uzan ka Njegushima.2 auta se teshko mimoilaze.Ali za motor je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stize jos slika.Odoh napolje da operem motor.Pobio sam chitavu familiju raznih insekata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Vracao sam se nazad ka selu Njegushi,odakle smo i doshli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan jos slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Prva slika je pejzaz kao Cetinju,druga u Podgorici a treca pocetak kanjona Morache. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Moracha,lepa kao i uvek>Video sam dosta pecarosha.Svezina se oseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kanjon Morache,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Radovi na putu................Ne chekam nishta.Prelazim cele kolone....prednost motora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan manastir Moracha.Lepo mesto.Ostali deo puta nije zanimljiv.Stigao kuci oko 23 casa.Presao za 2 dana 1100km. Goran ce ici hayabusom za Dubrovnik.Bice ovde jos dodatih slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stičem utisak da si proletio kao da te je jurilo 90 ljutih Crnogoraca ili u najmanju ruku da si imao problema sa kočnicama. ;D Jednostavno nedostaje mi ona "uživajuća" komponenta. Mada poštujem i takav stil, jer ne voze svi motor da bi uživali u prirodi, neko vole samo vožnju. Ovo samo napisao pod utiskom vašeg prethodnog putopisa koji je napisan sa mnogo više uživanja u ambijentu i akcentom na detalje. Inače, šmeknuo si dva dobra mjesta u kanjonu. Dio sa proširenjem pred ulazak u tunel, iako izgleda opako tu bih svakom preporučio da se parkira i napravi par snimaka. Isto važi za manastir Moraču. Kroz kanjon savjetujem malo oprezniju vožnju, jer tu i tamo nalete hrabri i pospani vozači autića i kamončića. E sad, kome se ne žuri, može u Mojkovcu krenuti ka Đurđevića Tari, pa dalje prema Pljevljima, i dalje put Srbije. Iako duža, staza prolazi uglavnom kroz prelijepu prirodu, koja je u ovo doba godine pun pogodak. Posebno bih izdvojio kanjon rijeke Tare, ambijent je bombona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Napravio si samo jednu gresku. Trebao si sa Cetinja da ides preko Lovcena na Njeguse, pa onda za Kotor. Sa puta Lovcen - Njegusi vidi se citav Bokokotorski zaliv. Iduci put prodji ovim putem obavezno!! Hvala za info.Inache smo na karti gledali i reshili da idemo najkracom deonicom.Zato smo isli tako.Nismo znali za lep vidik. Meni je uvek bilo lepo u Crnoj Gori i volim da dodjem tu.Priroda je prelepa.U Grcku nisam isao.Napravicu turu sledece godine.Na bajku naravno. Do sada nisam ishao jer mi je u Crnoj Gori osecaj kao da sam kod kuce.Razumem ljude i nekako mi je prijatnije.U Grckoj ipak si bash pravi stranac i ko zna shta sve moze da te zadesi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Stičem utisak da si proletio kao da te je jurilo 90 ljutih Crnogoraca ili u najmanju ruku da si imao problema sa kočnicama. ;D Jednostavno nedostaje mi ona "uživajuća" komponenta. Mada poštujem i takav stil, jer ne voze svi motor da bi uživali u prirodi, neko vole samo vožnju. Ovo samo napisao pod utiskom vašeg prethodnog putopisa koji je napisan sa mnogo više uživanja u ambijentu i akcentom na detalje. Inače, šmeknuo si dva dobra mjesta u kanjonu. Dio sa proširenjem pred ulazak u tunel, iako izgleda opako tu bih svakom preporučio da se parkira i napravi par snimaka. Isto važi za manastir Moraču. Kroz kanjon savjetujem malo oprezniju vožnju, jer tu i tamo nalete hrabri i pospani vozači autića i kamončića. E sad, kome se ne žuri, može u Mojkovcu krenuti ka Đurđevića Tari, pa dalje prema Pljevljima, i dalje put Srbije. Iako duža, staza prolazi uglavnom kroz prelijepu prirodu, koja je u ovo doba godine pun pogodak. Posebno bih izdvojio kanjon rijeke Tare, ambijent je bombona. U pravu si.Evo ovako: U dolasku se vidi da ima malo fotki.Razlog je sto je Goran relativno mlad dechko pa je krv vrela a zelja za brzinom veca.To sam vec objasnio.Juriti za 170 konja sa 45 konja je ludilo koje sam morao da izvedem.Goran je u fazonu:" ma kakvo stojanje,ne silazim dok ne stignem".Par makazica su me preledile u koje je zapao.Puna linija,krivina,sleper....Ma nista od toga nije chekao.Samo preticanje. Ja sam ljubitelj lagane voznje i dosta stajanja.Ali sa njim to nije moglo.U povratku sam krenuo oko 15 casova pa sam zurio zbog mraka da udjem u Srbiju.Zato nisam zalazio u detalje. 90% fotki sam napravio u voznji.Pozdrav,...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Umalo zaboravih ovu sliku.Nisam stigao da svratim.To je u selu Njegushi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Jun 23, 2008 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Postovi nevezani za temu su obrisani. Molim ucesnike prethodne diskusije da smire strasti, da bismo mi ostali nesmetano uzivali u lepom putopisu i slikama. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...