vitez_koja 30 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam prosao pored ade i kod beogume udes....momak i devojka su isli iz pravca grada ka adi i koliko sam uspeo da vidim preleteli su ostrvo i zavrsili u suprotnom smeru..momak ja "delovao" ok a za zivot devojke su se borili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da budu dobro oboje...dosta je bilo za ovu godinu i previse! Ako saznas nesto javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1368 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 22, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Video sam da je ostala jedna kaciga iako su sve ostalo sklonili... Uzas :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Neki saobracajac mi je danas rekao da devojka nije prezivela i da je bila `89 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...