Ernesto 10 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna zrtva polu-kruznog okretanja. U bul. KA kod Depo-a, pre sat vremena, lakse je povredjen nas kolega. Kretao se ka centru grada i posle semafora kod pizzerije Orao, na putu mu se isprecila zena sa Mecedesom A klase koja je vrsila polukruzno. Kasno za kocenje, motorista je skocio sa motora, a motor prednjom maskom pogadja automobil u suvozaceva vrata. Motorista je prevezen u UC, polomljeni palac i poprilicno odrane ruke. Jaknu nije imao, kacigu da. Steta na motoru - poprilicna. Cuvajte se ljudi, nista nas vise ne sme iznenaditi! Svakog vozaca treba gledati kao potencionalnog psihopatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto motor ne prodje kroz suvozaceva vrata pa da vidi da nije sigurna u autu, hvala bogu sto je decko skocio sa motora.Zelim mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto motor ne prodje kroz suvozaceva vrata pa da vidi da nije sigurna u autu, hvala bogu sto je decko skocio sa motora.Zelim mu brz oporavak. Zurila gospodja da joj neko ne ugrabi parking mesto! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto zivim u blizini, znam kako je na toj raskrsnici popularno praviti polukruzna... A ova ga je motala kao da je ceo grad oslobodila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qm 24 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da nije teze povredjen. Zanima me samo kako je "skocio sa motora", tj. kako se to izvodi? Ja nikada nisao imao vremena da odreagujem na taj nacin, sto ne znaci da nece biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2870 Napisano Jun 21, 2008 Braveheart, 712 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,i ja se pitam kako to su sekunde i za tu sekundu treba iskociti sa motora... kako ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1307 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da decko nije teze povredjen. Za to skakanje s motora...ne znam...dal je bolje skociti ili ostati na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNA REAKCIJA U DATOJ SITUACIJI. Dobro daje proso bez tezih povreda , bar se nadamo .Sto se motora tice popravice se to.Ako je neko imao slicna iskustva bilo bi lepo da napise par reci o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7421 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 3119 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ko je covek, nesto naslucujem, al da ne pricam. Ko zna, molim, neka napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ko je covek, nesto naslucujem, al da ne pricam. Ko zna, molim, neka napise Drzi servis skutera u Dimitrija Tucovica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je strasno, kakvo je trenutno stanje bolje da udjes u kavez sa tigrovima nego da sedas na motor, ipak je prosao dobro moglo je nedaj boze i gore zelim mu brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, ali jebi ga, kad za svaku nezgodu gde bajker ostane ziv moramo da kazemo, da je super prosao. Neverovatno, dokle bre vise? Brzo nam se oporavi druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Strasno,i ja se pitam kako to su sekunde i za tu sekundu treba iskociti sa motora... kako ? ??? Iskreno ne znam, svaki put kada sam padao padao sam sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 22, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim žene za volanom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim žene za volanom!!! bravo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan prolazio sam sinoc tu i video scenu sa slike .... :-\ ne znam sta se desava .... pazljivo ljudi ... Brz oporavak zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bane imao nesrecu???? Ernesto,jel to istina?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Bane imao nesrecu???? Ernesto,jel to istina?? Coveka znam iz vidjenja, ne i po imenu, znam da drzi servis skutera na Bulbuderu, u D. Tucovica, a ime... jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa,kod Saleta japanca...lokal do lokala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 22, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa,kod Saleta japanca...lokal do lokala... Da, da to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Pa,kod Saleta japanca...lokal do lokala... Da, da to je to. Uh, pa to je Bane! Prekjuce sam bio kod njega! Brz oporavak mu zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam shta se deshava,ali krenulo je isuvishe loshe.... hitno mora neshto da se preduzme...a vecheras prolazim gradom,vidim ribica vozi nekog velikog R-a...ne znam koji,chini mi se yamaha,poshto je projurila ko blesava onako bez kacige,samo sa pojasom... i nije jedina...bar 30 R-ova sam videla vecheras i jedno 90% njih nije nosilo kacigu...ni vozachi ni suvozachi... a usput shorcici,bermudice i brzina minimum 120 u centru grada... teshko da se stanje moze popraviti...bilo bi lepo da murija pochne da reaguje shto oshtrije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam shta se deshava,ali krenulo je isuvishe loshe.... hitno mora neshto da se preduzme...a vecheras prolazim gradom,vidim ribica vozi nekog velikog R-a...ne znam koji,chini mi se yamaha,poshto je projurila ko blesava onako bez kacige,samo sa pojasom... i nije jedina... Hm, da nije crni R, omanja curica visinom, crna kosa. Vidjam tu devojku na crnoj nindji vec 2 dana za redom, u petak s kacigom preko brankovog mosta, a u subotu na terazijama, samo cvike i bas bas duboke cizme :-* Mada moram priznati da vozi prilicno dobro, s obzirom da je motor bas veci u odnosu na nju. Na brankovom mostu se lepo provlacila izmedju kolona i pravila slalom. Kriv sam, ali morao sam da pratim... ima nesto u vezi devojaka na ninjama u mini suknjama sto me privlaci Izvinjavam se za off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Vex,prijatelju...pa zar treba ja koja nemam motor da te uchim shta se na drumu radi??? Kako bre to gledash devojkama u pozadinu a ne na put???? Nije crnokosa,nema chizme,vec je plava,nosila je trenerku i belu majicu i na sve to pojas... naravno...brza ko munja i snalazi se...ali...jednom se nece snaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...