DarkoČa 1760 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Par reči od gore pomenutom Majstoru, Pre svega čovek, onda majstor, efektan, preduzimljiv, nenametljiv sa svojim idejama ali rad da da savet i predloži moguća rešenja. Kako bi usluga bila što bolja uvek obaveštava o stanju Motora kada se baci na rad i ustanovi problem ili stanje. Obezbeđen kvalitetnim Alatom, usluga na najvišem nivou, maksimalno korektan i prijatan čovek. Sve pohvale i preporuke za saradnju sa Majstor Kalča - Kraljevo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja svoj motor servisiram kod Mileta.Sve najbolje, o čoveku.Kada trebam svetlo da zamenim odem do njega.Kada trebam nesto da promenim iz Beograda de neko vreme zivim odem do Kraljeva da mi sredi kada je to izvodljivo!Pozdrav od Mirka za Kalča!Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Mart 30, 2020 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar drugar i majstor kod koga već godinama održavam motore. Radi sa tolikom strašću koja se retko sreće. Gomila mojih prijatelja sirom zemlje održava motore kod njega. Pored toga što uradi servis, obavezno sredi i poneku sitnicu ako zatekne nešto na motoru da nije kako treba. Uz to, servis je operaciona sala, dok jedan motor ne izadje, drugi ne ulazi. PS1. U Kraljevu je on Mile Kalčo PS2. @DarkoČa videh te kada si odlazio, u ulici pored kasarne, si prošao pored troje biciklista 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar drugar i majstor kod koga već godinama održavam motore. Radi sa tolikom strašću koja se retko sreće. Gomila mojih prijatelja sirom zemlje održava motore kod njega. Pored toga što uradi servis, obavezno sredi i poneku sitnicu ako zatekne nešto na motoru da nije kako treba. Uz to, servis je operaciona sala, dok jedan motor ne izadje, drugi ne ulazi. PS1. U Kraljevu je on Mile Kalčo PS2. @DarkoČa videh te kada si odlazio, u ulici pored kasarne, si prošao pored troje biciklista P. S. 1. Tako je, mi ovde kažemo kalčo, u Vojvodini ili ko zna gde još kažu kalča, malo sam pomešao jer sam duže vreme živeo u N.Sadu.Najbitnije je da je ispravno i jedno i drugo.P. S. 2. Nisam Vas primetio, bio sam obuzet zvukom i doživljajem motora, kao da sam seo na neki drugi motor. A i ujedno me obuzela sloboda kretanja nakon ovih gluposti oko manjka vremena.Mile - Kalčo No.1 VELIKI RESPECT!!! Poslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1787 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar drugar i majstor kod koga već godinama održavam motore. Radi sa tolikom strašću koja se retko sreće. Gomila mojih prijatelja sirom zemlje održava motore kod njega. Pored toga što uradi servis, obavezno sredi i poneku sitnicu ako zatekne nešto na motoru da nije kako treba. Uz to, servis je operaciona sala, dok jedan motor ne izadje, drugi ne ulazi. PS1. U Kraljevu je on Mile Kalčo PS2. @DarkoČa videh te kada si odlazio, u ulici pored kasarne, si prošao pored troje biciklista Ako si biciklista veliki pozdrav za sve Čiker-ovce iz Kraljeva!!!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam,nakon trgične smrti majstor Pera-repa,legende Čačka,počeo motor da servisiram kod Kalča u KV.Malo je reći da sam oduševljen pristupom,elanom,ljubaznošću majstor Kalča.Posebno mi godi što ceni moje a ujedno i svoje vreme.Primi motor u zakazan termin i motor je završen tačno po dogovoru.O kvalitetu radova neću trošiti reči plus skoro sve snimi kako je bilo pre a kako nakod rada.Sve preporuke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8334 Napisano Mart 31, 2020 Ne silazi, 2155 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci može neki telefon od majstora ako nije problem.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci može neki telefon od majstora ako nije problem.Hvala.Izvoli 063 351251Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Toliko ga nahvaliste a nikakav kontakt sedam postova. A gde se nalazi, pored koje kasarne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Mart 31, 2020 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Toliko ga nahvaliste a nikakav kontakt sedam postova. A gde se nalazi, pored koje kasarne?Nalazi se bas preko puta sumarske skoleSent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2679 Napisano April 1, 2020 Drug član, 1009 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe da pohvalim majstor kalču, 2018 i 2019 god vozio motor kod njega na pregled pred sezonu.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1730 Napisano April 1, 2020 Drug član, 889 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kalco je dobar lik, bio sam par puta kod njega, drugaru odavno servisira motor, a ja sam isao sa njim da se provozamo. Meni je onako usput prekontrolisao KLEa pred put u Rumuniju i dao par saveta. Normalana osoba, nenametljiv, prijatan za razgovor, odlican majstor, plus sto ima svasta zanimljivo da se vidi kod njega kad god odes. Moje preporuke. P.S. Kalco mu je nadimak, Kalca suvise mekano (da ne kazem neku ruzniju rec) zvuci. :-p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos GSA 5 Napisano Januar 1, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW GS1200 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kada je u pitanju taj majstor Kalco mene zanima da li bih smeo da mu prepustim moj GSA za servis posto zahteva dijagnostiku originalnu Bmw kao i specijalni alat,ipak je motor novije generacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Kada je u pitanju taj majstor Kalco mene zanima da li bih smeo da mu prepustim moj GSA za servis posto zahteva dijagnostiku originalnu Bmw kao i specijalni alat,ipak je motor novije generacije.Milose,pozovi ga 063 351251Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos GSA 5 Napisano Januar 1, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW GS1200 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na kontaktu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Februar 11, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam nasao majstora koji mi treba !! Nego jel radi on sve vrste motora, imam jednu Yamahu TTR 600 svasta treba da se radi na njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5580 Napisano Februar 12, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, matador97 said: Mislim da sam nasao majstora koji mi treba !! Nego jel radi on sve vrste motora, imam jednu Yamahu TTR 600 svasta treba da se radi na njoj Amin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Februar 12, 2021 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, matador97 said: Mislim da sam nasao majstora koji mi treba !! Nego jel radi on sve vrste motora, imam jednu Yamahu TTR 600 svasta treba da se radi na njoj Mile radi moju XT koja je skoro isti agregat kao TTR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Februar 18, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan On 2/12/2021 at 11:00 AM, doktor said: Mile radi moju XT koja je skoro isti agregat kao TTR. Na zalost, nismo uspeli da ugovorimo, prezauzet je, obzirom da ide sezona najverovatnije radi samo neke sitne/osnovne stvari kako i on sam pomenu...A meni je potrebna veca intervencija, tako daa, i dalje sam u potraznji za pouzdanim majstorom, kojem mogu da prepustim masinu bez da razmisljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Februar 18, 2021 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Gileta (Veljka), mislim da će ti izaći u susret. Dobar momak i serviser. Inače vozi enduro i sve što ima veze sa tim. Veljko 063 7119732 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...