CoronaSeed 32 Napisano Mart 29, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imam FZ1 N 2010. i one Louis bisage za ispomoc. Planiram na more ovim motorom u leto ako Bog da pa mi treba nekoliko saveta i ponuda ako imate... Da li da stavljam kofer nazad ili da kupim putnu torbu za zadnje sediste? Razmisljao sam mozda i napraviti kofer koji se zakaci umesto zadnjeg sedista? Da li je isplativije nosac za kofer napraviti ili cekati original na oglasima da iskoci, mozda bude povoljih ponuda? Da li ce bisage izlizati lak na bocnim stranama repa na koji se naslanjaju ako stavim magicnu krpu izmedju bisage i plastike? To jest moram li praviti odbojnike od plastike ili ne? Ako bih kupovao kofer planirao sam Kappa K47N jer lepo izgleda i ima dovoljno prostora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Mart 29, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Na bočne plastike zalepi providnu samolepljivu foliju, batali magične krpe, one su za glancanje. Ako ti kofer treba za jednokratnu upotrebu, odnosno sad pa ko zna kad, onda je "soft luggage" mnogo pametnija ideja. Putnih i repnih torbi imaš u izobilju, svakakvih oblika. I svaka ima svoj review na YouTube. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano Mart 29, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, pa da, eventualno tu obicnu torbu bih mogao cak mozda i pozajmiti od nekoga... Mislim da cu se namuciti dok skinem lepak koji ta folija ostavi iza sebe... Ako mislimo na istu foliju, no, ipak je sigurno bolje od obicne krpe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Mart 29, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ako je providna i kvalitetna folija, nemaš potrebe ni da je skidaš. Nevidljiva je. I neće ostaviti kilo lepka iza sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Mart 30, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Top Case - korisna stvar, pogotovo ako Motor koristiš više od ponekih vikend vožnja u slob.vreme. Mnoštvo ličnih stvari, alata, dodataka - kišna kabanica, dodatne rukavice, sprej za lanac, set za krpljenje, 2.ga Kaciga i tako to. Ja sam na Trace-u i TDM-u imao i nikada nisam skidao, čak sam i na Z750 stavio. Ako nisi za Top Case, repna torba za povremena korišćenja ili tank torba rešenje za dodatnim prtljagom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano Mart 30, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Imam tank torbu na magnete (ostala od starog motora) ali je pola rezervoara na novom motoru plasticno tako da ne mogu nalepiti hahaha, a one sto se kace su em skupe em smetaju... Isplativije je top case sto ste rekli... No vise sam neki vikend vozac i retko kada idem sa opremom koja zauzme vise od bisaga... Treba mi nesto zbog planiranog letovanja ove godine i ko zna kada opet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1625 Napisano April 7, 2020 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo.Ja sam Seba crash bars i bavim se proizvodnjom takvih stvari koje vam trebaju.Poseti te moju stranicu u temi ,Moto berza.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...