acim 765 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://thekneeslider.com/archives/2008/04/16/roger-allmond-triumph-rocket-3-custom-finished/ Da li je moglo lepše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Zastaklis najveci zid dnevne sobe i tu ga okacis. Extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan :o Sta jos nece ljudi da smisle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Muka mi je više od onih jednih te istih custom čopera tipa OCC, ovo je zaista gotivno, a sviđa mi se kako čopere radi onaj Evropljanin, ne znam beše iz koje zemlje. Onaj što ne koristi ništa niklovano, baš su dobri. A ovaj Rocket 3 je perverzija, sigurno nepraktičan za neku dužu vožnju, ali izgleda kao furija, garant pravi zakrčenje saobraćaja od radoznalih prolaznika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Muka mi je više od onih jednih te istih custom čopera tipa OCC, ovo je zaista gotivno, a sviđa mi se kako čopere radi onaj Evropljanin, ne znam beše iz koje zemlje. Onaj što ne koristi ništa niklovano, baš su dobri. A ovaj Rocket 3 je perverzija, sigurno nepraktičan za neku dužu vožnju, ali izgleda kao furija, garant pravi zakrčenje saobraćaja od radoznalih prolaznika. Sto kazes stvarno pravo osvezenje za razliku od jedih te istih kreacija.Ekstra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je stvarno lepo! Felne kostaju najmanje 2 puta moj skuter... :D :-\ :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan UUUffffffff... Mnogo loše... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan extra je jer je i prednja i zadnja viljushka- mono, a da ne bude dosadno, stavljena je felna od kola :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Osim motora, čovjek je sve sam radio... Got word from Roger Allmond yesterday that his Triumph Rocket 3 custom was just finished late Saturday night. He had some photos taken over at MCN and they have the first one up. It’s certainly one big and beefy custom, exactly what you would expect given the bike he started with, though there’s very little of that bike left, except for the engine. Most everything you see comes from Roger’s own handiwork. I will be talking to Roger soon to get more of his thoughts about how he went about building this beast. I’ll be curious, too, about what the Triumph crowd thinks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan izasao je i mali tekst u novom broju motomagazina strasno izgleda Prekucano iz novog broja "motomagazina" Triumph Rocket lll kojeg je napravio Roger Allmond.Bezimena masina je od pocetnog motocikla zadrzala samo agregat i neke delova prenosa,dok je sve ostalo tokom sest meseci kreirao i napravio Roger.Jedini deo kiji je napravljen po njegovoj specifikaci van njegove radionice su obruci tockova,dok je aluminijumski ram,unikatno prednje cevasto ogibljenje sa upravljackim mehanizmom i centralni deo tockova,njegovi ruku delo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Na sta li lici sa leve strane da mi je znati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na sta li lici sa leve strane da mi je znati Evo ovde još gomila slika: http://www.bennetts.co.uk/biking/custom-bike/gallery.asp Nema baš cele leve strane, ali se mogu videti dodatni detalji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tako strasno kako sam ocekivao. Ali "copava" je kriminalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ali "copava" je kriminalna Gde mu je kofer za ćopavu? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5946 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, molim vas, potpuno nebezbedno. Pa nema svetlosnu signalizaciju . Ostaje mi dilema, da li mi je lepsi sa leve ili sa desne strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan E, a gde ce da stavi prvu pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 21, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Znači BAŠ mu nije bilo dobro kad je ''skicirao'' prednju i zadnju viljušku.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 21, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Bacite pogled na confederate. Slican fazon, osvezenje... ;D www.confederate.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ćopavu u džep, pa na put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 453 Napisano Jun 22, 2008 Ducatista, 2903 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Iako organski ne podnosim ovakve motore, ovom coveku moram da skinem kapu. Stvarno je xtra uradjeno. Sad sam pogledao vise slika i odusevio sam se detaljima. Definitivno skulptura koju vredi staviti u dnevnu sobu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...