vatreni covek 4 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan evo drugari da skratim odmah predlog je da sve sto imamo od opreme,delova ili ono sto netrebamo vise , visak, poklonimo clanovima koima je to potrebno.Odredimo dan i mesto gde se skupimo ili preko foruma naci ce se vec neko ko ce se setiti kako je to izvodljivo ja sam imao sedam kaciga jedno vreme i dve sam ostavio, ostalo podavao drugarima nisu sa foruma ali voze. toliko kratko i jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ta ti je dobra.. No ajde ako neko ima visak rukavica da mi pozajmii dok ne kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bas dobra ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan ostalo podavao drugarima Pa da, ti prodavao, a mi da poklanjamo! Šalim se, dobra ideja. Već su poklonjeni kaciga i tank torba, tako da će sigurno biti još toga zaturenog po ormanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ja da zamolim nekog ako ima neki pojas da mi pokloni,bio bih mu zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam motor a kacigu, rukavice imam pa ako ima neko da mu nije potreban motor ili ima dva evo ja sam voljam na da primim poklon! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je ovo postala tema za trazenje a ne za davanje ja cu se ukljuciti sa sledecom recenicom: "Treba mi tank torba". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba nekom suvozačica? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan kao i svaka tema uglavnom se pretvori u zajebanciju, ja evo poklanjam motoristu nesto mi usporio a trazim novog ili makar polovnog ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan meni treba motor ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba nekom suvozačica? ;D ;D ;D Meni treba jedna ,a kolko imas na lageru .... kakve su boje ...ako imas daj mi jednu plavu al da ne bude preko 55 kila i ispod 30g.Unapred zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da zamolim ko ima pantalone, tamni vizir za IXS 280, na poklon moze slobodno da mi se obrati... gace imam ne trebaju mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je blam, ali, bolje, nego da završe u kontejneru: Poklanjam Jet kacigu SIMPSON, korišćenu, kao i onaj kineski lonac, dobar samo za neplaćanje kazni prilikom vožnje skutera. Oba kineza imaju (pomalo) izguljene vizire, pa, ako nekome treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam prednju gumu VeeRubber 90/90-21, sara je jos dosta duboka, ali guma na nekim mestima po ivici ima male pukotine. (Transalp, Africa, KLE, XT, DR...) Posto dosta prelazim, nisam hteo da se zezam pa sam kupio novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1303 Napisano Jul 3, 2008 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam prednju gumu VeeRubber 90/90-21, sara je jos dosta duboka, ali guma na nekim mestima po ivici ima male pukotine. (Transalp, Africa, KLE, XT, DR...) Posto dosta prelazim, nisam hteo da se zezam pa sam kupio novu. onda imam i ja 4 gume 190 malo im se vide zice pa kome treba nek se javi ;D ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 597 Napisano Jul 3, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru treba kaciga, on ima neku kinesku Yohe a nema love za neku firmiranu. Ako neko ima bilo kakvu kacigu koja mu ne treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan onda imam i ja 4 gume 190 malo im se vide zice pa kome treba nek se javi ;D ; Ne znam kakve su tvoje, ali guma koju ja poklanjam je odlicna za nekoga ko ide van asfalta, u nekakav polu off-road. U takvim uslovima moze jos puno da predje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 9, 2008 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ako ima nesto viska tu sam npr. rukavice,kaciga neka mali sator itd ..... Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2563 Napisano Avgust 6, 2008 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam zadnju gumu jeste pri kraju ali ako bas nekom treba dal oce da je pali,ili ako nema za drugu gumu a oce jos malo da se vozi ,ja nemam srca da je palim. Michelin guma 180/55-17... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima jaknu alpinestar onu od 500 evrica,pokloni te mi je! :D :D unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan gledam napisano je 19.06. i niko nista nije ponudio! ili sam corav! tolio o solidarnosti! ja imam "samo" ram za dkw 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan mislim, meni treba taj ram! dobra je ovo zamisao bila ali je ozbiljnost izostala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Septembar 1, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani svi, Imam jednu RedBull jaknu (nije neki kvalitet ali ko nema - koristice mu) velicine XL koja mi je velika i stoji mi gajbi. Takodje imam naocare sa zatamnjenim staklima koje ne krive vid i one mi stoje (imaju traku). Slike su ispod pa kome stvarno treba nesto od pomenutog neka se javi i njegovo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 1, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast mali motordzijo,lepo ponuda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan bas svaka cast! lepa ponuda, bar sto se tice jakne! razmisljao sam se, ali sam prepustio nekom drugom jer ipak vozim motor is 1954 a nesto mi ta jakna i ne ide u paru sa njim! tako da bih je prepustio zujalicama! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...