Shoma 83 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, kada vozim normalno to se i ne primeti ali cim probam da pustim ruke sa upravljaca krene da vuce u levo. Ne vuce nesto preterano mnogo ali me nervira! Tako se ponasa od kada sam ga kupio samo sto sam to primetio tek posle par dana. U cemu moze biti problem? Stapovi su mi ok, ram nije kriv, nije nigde varen i farban, motor gazi ravno tj ne pravi 2 traga. Sta to moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Gume ili lezajevi volana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li su ista rastojanja izmedju donjeg i gornjeg torugla na oba stapa. Proverio! Ista! Mozda da probam da odnesem tocak na centriranje i balansiranje? Jel moze biti do toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam isti problem sa motorom, samo moj vuce u desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan imam isti problem sa motorom, samo moj vuce u desno Pa nista, daj ti meni tvoj prednji tocak a ja cu tebi moj i resen problem! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ali pazi, to mora da bude isto u milimetar, dovoljno je da je razlika 3 mm i vec ce oseti. Pa moze da bude da ti tocak nije u centru, ne da nije izbalansiran, vec da jednostvano ne stoju u centru, tj. nije isto rastojanje tocka od levog i desnog stapa, ali tada bi ti motor pravio dupli trag. Uzim subler i izmeri rastojanje izmedju ivice felne i stapa, pa ces videti da li je tocak stoju u centru. Zbog toga oce motor da vuce u stranu. U milimetar je tacno! Svejedno nosim tocak na centriranje sledece nedelje posto mi je jedna zbica popushila pa ce vidimo posle sta ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 21, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni to. Proverio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan da ne pocinjem novu temu kad je ista vec prisutna, danas nebudem lenj i uzmem subler izmerim od diska do stapa,gledano kad stojis ispred motocikla, desna strana 25mm leva 27mm, sta moze da bude uzrok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farkas 4 Napisano Jun 22, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan I proverite uje u prednje vile neznaći da semering propušta i onda isto vuće nastranu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan da ne pocinjem novu temu kad je ista vec prisutna, danas nebudem lenj i uzmem subler izmerim od diska do stapa,gledano kad stojis ispred motocikla, desna strana 25mm leva 27mm, sta moze da bude uzrok Isti problem! Sad sam primetio. Nije mi subler bio pri ruci pa sam izmedio odokativnom metodom, sigurno 5mm razlike majku mu! Kako se to resava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Altec 2 Napisano Nedelja u 16:54 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan i mene zanima.... Fazer 1000 iz 20002 god. Gde se uopšte može i podešavati? Ja sam već 3 dan pomeram štapove pa probavam ali samo u desno vuče... Štapove sam pokušao da im menjam visinu pa zategnem, pa probam.... ali nema preteranog rezultata. Kupio nove gume pre toga, zamenio simeringe u vilama promenio i stavio novo ulje u vile, sve radio po manualu yamaha...... napucao u motor baš puno energije i truda ali me nervira to.... pustim volan recimo na 80 km/h i kao sve ok 20 metara ali počne u desno da vuče.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Nedelja u 17:15 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hoce da vuce ako zadnji tocak nije u pravcu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7269 Napisano Nedelja u 17:49 (promenjeno) Drug član, 3028 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobro je.. Motori su u pitanju... Al moro sam da kliknem. Promenio Nedelja u 17:50 član Andrej_Hotstepper 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Altec 2 Napisano Nedelja u 19:52 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan RankoBG87 u PRAVU!!! Malo sam resetovao danas popodne zadnje podešavanje točka! Popustio sam lanac pa sve u milimetar podesio obe strane za nijansu je opušteniji lanac i JBT uspeo sam... Baš sam sretan!! Hvala Rankooooooo. Imaš pivooooooo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano Nedelja u 20:04 Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nesto pametno i od mene da se cuje na ovom forumu. Alkohol ne pijem al sok derem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...