Krokodilo 2821 Napisano Mart 31, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Преко филтер кутије или директ на карбуратор? Ако је директ на карбуратор нормално је, скинеш руку и мотор упали са трокирањем али за кратко изравња. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano Mart 31, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Preko filter kutije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Mart 31, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Није добро, почни да купусаш провери бензиску пумпу, очисти карбуратор, провери семеринге радилице.....ради нештоSent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano Mart 31, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Radilica mu nije dobra jos od kad sam ga kupio, cuje se da cantrlja kad je na leru i nizem gasu, a kako to radilica utice na to da gorivo izlazi gde ne treba, izvini ako je glupo pitanje, ucim se :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кад насилно затвараш улаз за ваздух нормално је, да ти не држим час физике сад. То је машина SUZUKI Adres. Очигледно моторчич није у реду и треба да га претресеш и средиш. Ако радиш сам шаљи слике, питај и добичеш објашњења. Да си близу решио би ти проблем али овако могучности су те.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Onda cemo da krenemo od radilice, sta mislis jel bolje da menjam radilicu ili prvo karburator posto skuter uopste nece da pali lepo, a mislim da nije pretezno zbog radilice? I da, karburator ne mogu da nadjem nikako za ovaj model motora, kao da trazim za motor koji ni ne postoji, j me koreanac i kad ga kupih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да би могао да упасујеш од Кинеског 2Та. Код двотактног кад радилица попусти ту нема спаса, луфт се само увечава све до тренутка кад се распадне касета на доњој песници и парчад направе белаја. Значи ако си решио да га тераш кад све ово проџе среди га тип топ.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кад га растуриш до шрафа, видечеш шта све треба да се промени.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jedna stvar jos, na karburatoru sam zatekao ovo, zna li se sta je, posto na svim novim karburatorima koje sam trazio da kupim nisam nasao nista slicno, niti gde moze da se zavije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ps. Na ovo ide neka struja, jedna buksna na jedno ovo pljosnato a druga na ovo duguljasto, bas sam zbunjen, koja je uloga }:‑) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan То је грејач који спречава смрзавање на улазу карбуратора на хладном времену. Неки карбуратори имају места где може то да се заштафи. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 1, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Termodavac, vjerovatno sluzi za otvarane i zatvaranje saugaПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7719 Napisano April 1, 2020 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan То је грејач који спречава смрзавање на улазу карбуратора на хладном времену. Неки рарбуратори имају места где може то да се заштафи.Sent from my SM-G955F using TapatalkDa moguce jer ima jos jednu buksnu sa straneПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Рецимо оригинални карбуратори за GENERIC XOR или KEEWAY MATRIX имају места за тај грејач обично на том месту је зашрафљен кроморани имбус. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nije neophodno da ima karburator to? Nasao sam neki kineski karburator koji se poklapa po dimenzijama usisa sa mog motora,evo linka Karburator Honda Dio 50cc 2T sa saugom MOTOBIKESHOP.RS Ali ovde ima visak nekih izlaza, na primer kad udjete na link videcete na trećoj slici ima neki zakrivljeni deo ispod sajle za gas, dok na mom skuteru karburator ima crevo za benzin i jos jedno malo crevo koje ide u metalno grlo motora, nije problem slikacu ako nesto nije jasno, pa ti je lakse da objasnis tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hoću da kazem, da mi se cini da ima vise izlaza na karburatoru novom nego sto ja imam creva, ispravite me ako gresim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nije neophodno da ima karburator to? Nasao sam neki kineski karburator koji se poklapa po dimenzijama usisa sa mog motora,evo linka Karburator Honda Dio 50cc 2T sa saugom MOTOBIKESHOP.RS Ali ovde ima visak nekih izlaza, na primer kad udjete na link videcete na trećoj slici ima neki zakrivljeni deo ispod sajle za gas, dok na mom skuteru karburator ima crevo za benzin i jos jedno malo crevo koje ide u metalno grlo motora, nije problem slikacu ako nesto nije jasno, pa ti je lakse da objasnis tako.Сликај објасшњавам, и они што прате биче им јасније.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имаш улаз за гориво, улаз за доток двотактола и улаз за вакум. Теби треба и још један вакум за бензиску пумпу који се налази ваљда на метално грло карбуратора.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo je fotka, nadam se da se vidi? Ako ne, slikacu bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem, da u rezervoar sipam mesavinu benzina i ulja, jer mu mesac ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Танко црно црево долази из уљне пумпе и доводи уље у грло, дебело сиво црево доводи гориво и долази из пумпе, дебело сиво црево испод металног грла је вакум за бензиску пумпу. На карбуратору где се шрафи КАО да имаш још један улаз за цревце који је слободан. Ако сам у праву то је проблем зашто мотор тешко пали и не ради. АКО, сам у праву блокирај тај улаз и пробај да упалиш. А уље у бензину обавезно 20мл на језан литар за почетак.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne desava, zacepio sam ovo sto sam zaokruzio narandzasto, ako na to mislis, i jos par nekih ulaza, ali ni jedan od tih nije prohodan koliko se meni cini niti je napravljen da vrsi ikakvu ulogu, karburator je Mikuni, samo ne mogu da nadjem koji tacno model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Каква је компресија мотора, ошрафи поклопац код вентилатора, окрени руком и види какав је отпор кад сабија. Ако је окречеш лако, без муке онда је дефинитивно за ремонт. Измеџу грла и карбуратора треба да постоји фиберна подлошка на којој има оринг који гледа према грлу а на карбуратору имаш оринг који гледа у подлошци. Код тебе то нема као што видим. Много пропуста судечи по слици.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano April 1, 2020 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan А шта фали уљној пумпи?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TenjuSensei 3 Napisano April 1, 2020 U prolazu, 98 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, kad sam ga kupio prodavac je reko da ne radi, tako da pravim mesavinu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...