Jump to content

Moto Zajednica

Moto Susret - APATIN `08

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Moto Susret APATIN `08     4., 5. i 6. jul 2008 god

PETAK:

doček i smeštaj bajkera u kamp

prijava za razna takmičenja

takmičenja i dodela nagrada

ručak - pileći paprikaš

rok veče grupe: Kumovi i Band X AC/DC tribute

SUBOTA:

doček i smeštaj bajkera u kamp

prijava za razna takmičenja

takmičenja i dodela nagrada

ručak - pasulj

defile kroz grad 17:00 h

biramo: miss susreta, mistera susreta, naj.... stariji, mlađi, udaljeniji učesnik moto susreta kao i najstariji i najnoviji motor susreta...

strit fajt (egzibiciona vožnja motora)

rok veče grupe: Atologija, DIVLJE JAGODE i Prvenstvo Prolaza u okviru rok večeri striptiz devojke iz Mađarske, i velika tombola glavna nagrada motor "RAPTOR" cena tombole 100 din

NEDELJA:

doručak

ispraćaj (zadržavanje) gostiju

Za sve učesnike moto susreta obezbeđen kamp, umivaonici, tuševi, wc, ponton za kupanje, obezbeđenje. Takmičarske discipline u kojima ćemo se nadmetati su: prevlačenje kanapa, prevlačenje ruke, ispijanje piva, hvatanje kobasice i NOVO BOAT BOX!!! U okviru subotnje rok večeri biće organizovan striptiz i tombola, glavna nagrada motor "RAPTOR" 125ccm ostale nagrade: KACIGA, POJAS, RUKAVICE, KARTON PIVA ...

Moto Kamp kod kanala D.T.D.

mapa1.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Hehehe  :D pise, ali mozda niste primetili baner u mom potpisu koji je ujedno i link ka sajtu Moto Kluba PANTER. Susret je 4., 5. i 6. jula 2008. god. sve se odigrava u uredjenom moto kampu na kanalu D.T.D. (isto mesto kao i prosle godine) program, kao i mapu puta ka kampu mozete videti u prvom postu! Moto Klub PANTER vas sve poziva na dobru zurku i druzenje...

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

panteri vidimo se kao prosle i pretprosle godine , nadam se da se vidimo i ove ,a po programu i organizaci vidim da ce biti do sada najbolje

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

U planu mi je da prisustvujem motorijadi u Apatinu.

Zamolio bih za objasnjenje i pomoc kako da iz pravca Sida stignem do Backe Palanke, a da ne ulizam i izlazim iz Hrvatske (da sve vreme budem na teritoriji Srbije).

Sa foruma sam "skinuo" telefonski imenik, pa cu da budem slobodan da kontaktiram nekog od clanova iz Apatina radi rezervacije sobe u nekom hotelu u Apatinu. ;)

Od sutra sam na odmoru :D :D :D :D, tamo do 26.07., a pristup internetu sam planirao samo 30.06.

• U prolazu, 0 postova

Joj to je malo komplikovano i dosta produzuje put. Sada sam gledao neke karte, mislim da tek kod Beocina mozes preci Dunav i to sa skelom! pa onda nastaviti put Backe Palanke i Apatina http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/tpl/hme/MaHomePage.htm ovo je taj link gde mozes pronaci kartu i pogledati. Poslao sam ti PP pa se javi resicemo nesto Pozdrav

• U prolazu, 0 postova

Iz godine u godinu Moto Susret u Apatinu je bolji i bolji... Organizatori su se potrudili da isprave sve propuste koji su se desavali prethodnih godina, kamp je sredjen i obavljaju se zadnje pripreme pred susret. U cetvrtak uvece (03. jul) postavicemo slike kampa i svega sto je pripremljeno za prijem brace bajkera www.mcpanter.org ... Bice mi drago da se vidimo u Apatinu!

• U prolazu, 0 postova

Uveliko traju radovi u moto kampu, postavljaju se wc, tusevi, sankovi, bina, ponton... veceras zurka pa ko nema nista pametnije neka naleti! Inace stigla je i prva nagrada na tomboli malopre sam sedeo na Raptoru izgleda u originalu ovako

Raptor%201.jpg

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ...

Susret je bio O.K.Bilo je dosta ljudi i motora iskreno nisam toliko ocekivao,organizacija je bila O.K.Sve u svemu jedno lepo druzenje.

• Svrati ponekad, 139 postova

Panteri svaka čast (kao i svake godine dobro) osim što su organi reda kasnili na defile, pa smo ih onako u koloni čekali 8). a za organizaciju svega, dajem čistu 10!!!

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

Pantere pozdrav iz Osijeka,

susreti su 5+ ,a tek riba...   ;D :D

Pozdrav i Olja(LMC),Mia,Mihajlo(Brothers)

Zoli nenadjoh te ....  >:( :-\ :'(

Rekao sam ti da me nazovesh kad stignesh >:(

• Svrati ponekad, 139 postova

Pa dobro FAT Boy što ste onako brzo otišli????? Ja sam došla sa defilea vas nije bilo (odužilo se ipak i streetfight je bio ), em ste došli oko 17h oko 20h vas nije bilo. A čekala sam vas ceo dan da vas vodim na bazene, i ovog se puta precednik izvukao, aaaaa, doći ćete vi na našu žurku u subotu, podseti ga, javila sam na vašem sajtu, ima Tomo da igra odbojku u vodi to ti njemu poruči ;D, nema sedenja u kafani ima sportom da se bavi. Nadam se da se vidimo imam pokolon za vašu administratorku HR, ona neće moći doći...

• Svrati ponekad, 307 postova

Pa dobro FAT Boy što ste onako brzo otišli????? Ja sam došla sa defilea vas nije bilo (odužilo se ipak i streetfight je bio ), em ste došli oko 17h oko 20h vas nije bilo. A čekala sam vas ceo dan da vas vodim na bazene, i ovog se puta precednik izvukao, aaaaa, doći ćete vi na našu žurku u subotu, podseti ga, javila sam na vašem sajtu, ima Tomo da igra odbojku u vodi to ti njemu poruči ;D, nema sedenja u kafani ima sportom da se bavi. Nadam se da se vidimo imam pokolon za vašu administratorku HR, ona neće moći doći...

Olja,kad ste vi otisli u defile mi smo otisli do centra na ribu koja je bila odlicna,i poslije smo se vratili,eto pitaj mihajla s njim sam malo bio  ;)

ma nemoj pricat krenuli  u 15h,znaci kod vas smo bili u 16h 100% a otisli smo iz apatina negdje oko 21-22h garanirano,trubili panterama na odlasku.

Tomo je u gradu dobio med i orahe  ;D :D  nije za njega vise odbojka...  ;D

Krivo mi sto Zolija nisam nasao,mobitel zaboravio u zurbi(radio duze u firmi a kretali ispred biker bara) 

Popravit cemo 2. put  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja