Jump to content

Moto Zajednica

predlog za mene,xexe

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

aj dajte misljenja sad za mene,koji bi mogla motor da uzmem(pare oko 3000-4000evra)moze i polovan,posto sa zensko..sta predlazete,,,svidjaju mi se nakedi i sportski...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

E to nas pitaj onda sledece godine u Apriliu, mozda neki lep model izadje, bas za tebe i za te pare  ;):)

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Ja bi predložio Kawasaki ER-6n... Možda jeste ružnjikav, ali je barem mašina kulturna i nije previše bijesna... Uostalom, pročitaj te(k)st koji je andrejp napisao na temu Kawasaki ER-6n/f modela...

Cijenim da bi se to moglo nai za sumu približnu toj koju imaš... Ili eventualno neki dinar, pardon - euro gore...

Ipak do slijedećeg proljeća ima još "dosta"...

• Drug član, 1372 postova

Mali Varadero.

Ko o cemu, Lalajko o enduru... ;D :P

Ja predlazem Ninju 250 definitivno, posto znam da kod devojaka bolje prolazi estetski izgled nego performanse. Taj bi za tebe bio ko stvoren. ;)

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

Mali Varadero.

Ja predlazem Ninju 250 definitivno, posto znam da kod devojaka bolje prolazi estetski izgled nego performanse. Taj bi za tebe bio ko stvoren. ;)

Potpisujem..  ;)

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

A da prvo provozas neki motorcic od 50 kubika ove godine, zaista nije vazno koji, kad vec tek sledece godine kupujes veci? Da malo obidjes po gradu, naviknes na saobracaj, steknes utisak i predstavu o motoru, i na karaju, vidis da li ti se to svidja?

Imas sportskih 50-setica ako se na to lozis...taman da naucis i brzine da menjas...neka Aprilijica recimo...pa vidi da li ce to da ti se svidja...mislim i da Cagiva ima mito od 50 kubika, nek' me neko ispravi ako gresim...

Mnogo je za devojce veliki motor odma'...probaj ti to prvo malo na necemu od 50 kubika...i pre nego sto se odlucis da ti je moj savet bezveze, procitaj malo rubrike "Motoristi na drumu" i "Crnu hroniku" ovde...

Pozdrav.

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

A da prvo provozas neki motorcic od 50 kubika ove godine, zaista nije vazno koji, kad vec tek sledece godine kupujes veci? Da malo obidjes po gradu, naviknes na saobracaj, steknes utisak i predstavu o motoru, i na karaju, vidis da li ti se to svidja?

Imas sportskih 50-setica ako se na to lozis...taman da naucis i brzine da menjas...neka Aprilijica recimo...pa vidi da li ce to da ti se svidja...mislim i da Cagiva ima mito od 50 kubika, nek' me neko ispravi ako gresim...

Mnogo je za devojce veliki motor odma'...probaj ti to prvo malo na necemu od 50 kubika...i pre nego sto se odlucis da ti je moj savet bezveze, procitaj malo rubrike "Motoristi na drumu" i "Crnu hroniku" ovde...

Pozdrav.

Upravo je i rekla to da ove godine vezba, uci i tek kad nauci, tj sledece god. da kupi veci...

Zar nije lep, jos devojka na njemu.. EXTRA

2008_Ninja250R_Right.jpg

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

A da prvo provozas neki motorcic od 50 kubika ove godine

Ja se potpuno slažem, ja rekoh 125, a neki kažu jači. Opet kažem, čini mi se da je devojka mlada, težak je motor od 250 kubika za nju. Mislio sam na 4T 125 kubika, a može i 50, što da ne.

Evo, šta fali ovom motoru?

2007_TZR_Photo_01_prv_tcm26-141083.jpg

TZR50 Vam nudi sve: gladan 2-taktni motor i slakih 6 brzina: duplo glavno svetlo kao legendarni R1 motor. Zaslužićete poštovanje zato što ste izabrali najbolji motor u klasi. TZR znači da možete da idete gde hoćete i to u Superbike stilu.

@PlayGirl

Pošto si mlada, a i veoma je bitno, mislim da je OK da te pitam koliko godina imaš? Pa da onda znamo kako da te posavetujemo.

Imaš li položen PSP ili A kategoriju?

Da, tako piše u profilu, zaboravio sam ranije da pogledam. Ostaje još pitanje da li ima PSP, pošto A definitivno nema. Ako je tako, onda definitivno 50 kubika za ovu godinu, a 125 za sledeću sa kojim će i da se obučava i da polaže.

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: Dominator

Ja sam sa 17 godina imao 6 godina staža na motoru i cepao PUCH od 49 kubika. Zato sada imam 30 godina. Toplo preporučujem da se držiš ljubavi prema motorima, a ne prema kubikaži ili izgledu. Položi PSP i drži se nečeg ispod 50 kuba. Danas je izbor mnogo veći nego pre 13 godina, jedino što su se pojavili termini poput Cool, Out i slično. Preporučujem neki lep Tomos novije generacije ili sličan motor sa brzinama. Odvešće te gde god poželiš, biće ekonomičan i dovoljno koristan za tvoje poimanje motociklizma. Sa 17 ti se čini da imaš ceo svet u rukama, ali će ti trebati i ostalih 63 da istražiš taj ceo svet. Pamet u glavu i polako.

najzli

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Uzmi Ninju 250, nije toliko tezak i jak pa da neces moc da izadjes na kraj sa njim, a i namjenjen je pocetnicima.

A nov kosta samo 3800 Era

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind XF650

Mali Varadero.

Slazem se :) ja sam jurio varadera par meseci i nisam ga nasao :) ali ipak enduro za pocetnike je keva

• Zainteresovan, 554 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Ja mislim da ne treba da sedas na nesto vise od 125 kubika za pocetak, minimum dve sezone. Ja sam relativno isto tako pocetnik, sa 16 sam kupio Tomos automatik i evo sada Keeway 125. Veruj mi, 125 4T je sasvim dovoljno snage i brzine za pocetnika- govorim iz licnog iskustva.

Smatram da ne treba da uzimas nista jace, pogotovo ne trkalicu tipa Mito, Aprilia ili Ninja jer su jednostavno prejaki, traze da se gaze-  pogotovo dvotaktne masine.

Ali, sve to i djene-djene ali najjaci argument zasto bi trebalo da poslusas savete ovih koji predlazu ekstra pitome masine (tipa Tomos, Vardadero) je to sto si maloletna, pa predpostavljam da nemas iskustva u saobracaju. Ne mogu da opisem koliko je vazno da steknes osecaj za saobracaj, put, brzinu i slicno, da naucis da predvidjas reakcije ostalih ucesnika u saobracajU, da se naviknes da mislis sta sve moze budali da padne na pamet itd. itd. a sve to se moze nauciti samo iz iskustva. Ovo neverovatno znaci u voznji, pogotovo po gradu, pogotovo u Beogradu!

Znaci, polako, ne zuri nigde, motor je za uzivanje.

Moja preporuka je APN, mali Vardadero mozda i neki Sachs 125 ili nesto slicno do 15 konjica max. I obavezno full oprema, na tome se ne sme stedeti, makar te kostalo pola motora.

Pozdrav

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Suzuki Freewind XF650

Moja preporuka je APN, mali Vardadero mozda i neki Sachs 125 ili nesto slicno do 15 konjica max. I obavezno full oprema, na tome se ne sme stedeti, makar te kostalo pola motora.

Pozdrav

Pa ako kupi keeway kao sto nas dvoje imamo oprema i hoce da izadje ko pola motora  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja