zlig0r 1929 Napisano Maj 28, 2006 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ufff....kad prochitam sve ovo, drago mi je shto me je drmala temperatura i shto nisam nigde ishao za vikend poshto bi me put garantovano odveo na tvrdjavu... radio sam proshle godine na tom moto-susretu kao redar... strava i uzas od organizacije...akreditacije smo dobili sa pet sati zakashnjenja pa kad god bih ishao u obilazak kampa morao bih da se svadjam sa sekjuritima i ostalim redarima ko sam i zashto npr idem do kampa (a tamo mi stoje stvari), pa onda nismo dobili nikakve bonove za hranu i cugu za ta 2 dana...uglavnom da bi smo uspeli da prezivimo pola dana i celu noc na poslu, iz svog dzepa smo kupovali i hranu i cugu i kad zbrojish sve - cela dnevnica mi otishla! a znam da smo trebali dobiti neke bonove (obrazlozenje organizatora je bilo na kraju da samo chlanovi NS Ridersa mogu dobiti bonove (mi ostali mozemo da se shutamo u dupe))....Shto je najgore: posle svega , te 2 dnevnice smo dobili tek posle 10-ak dana a ne sutra kako je dogovoreno stim shto nam nisu dali dogovorenih 2000din nego 1500 uz obrazlozenje "*ebiga!"....neko strpao u dzep 3000 din tako shto je meni i josh petorici frendova skinuo po 500 kinti... SVA SRECA shto nisam hteo da radim ove godine i shto me drmnula temperatura pa sam lezao kuci i gledao filmove... jedina stvar koje mi je zao je shto sam hteo da vidim kakvih je bajkova bilo za prodaju (ako je bilo) a kad bolje razmislim, do te informacije mogu da dodjem preko drugara koji su bili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 29, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da dodam i ja koji komentar. Mislim da ste vi pre mene vec uglavnom rekli sve sto bilo da se kaze, sto se tice samog skupa, organizacije,... Ja sam se licno pored svega ovog proveo poprilicno dobro, upoznao sam 10-15 ljudi sa ovog foruma sa kojima sam proveo veci deo veceri i zajedno smo ispratili svirke. Nadam se da je i njima bilo isto tako dobro kao i meni. Mozda da se popilo 1-2 piva manje da bi mi i sutrasnje jutro bilo malo lakse, ali preboleo sam i to. Jos samo da saniram novootkrivene oziljke, strugotine i male bolne flekice po nogama i rukama i bicu kao nov. Evo da dodam i malo slika, uglavnom ekipe koju smo upoznali na tvrdjavi (bez ikakvog reda i komentara, neka svako doda malo maste i zakljuci sta se desavalo) Kada smo stigli : Pasulj je bio jedna od malo svetlijih tacaka skupa : Naoruzan JosephB PS - DKK cujem da si se ti najbolje snasao za spavanje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 29, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bilo super zbog celog drushtva i atmosfere koju smo sami napravili... Slike su extra, ajde Pablo a i ti bato shto pre postavljajte slikice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 29, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni ja nista novo da napisem o ocajnoj organizaciji... Sto se tice defilea, mi smo se "organizovali" i dvojica krenuli na mikro defile , u gradu su se prikljucili jos desetak ljudi, pa se provozali malo. Evo slika ( samo nekoliko od ~200 ) Kao Biker Buildoff Pokreeet... Neki BJB-ovci... Koncert... Good morning starshine... Neko ce obecati da vise nece popiti ni kap alkohola... Zelim vam prijatan i bezbedan put... Usput punjena pljesa kod Jefte... Zavrsne reci : Drago mi je sto sam vas upoznao i unapred se radujem zbog buducih zajednickih voznji i druzenja! :pivo: :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 29, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebe spasao preteranog pisanja na ovu temu i jednostavno nisam otisao na susret. Ja sam svoje komentare za proslogodisnji susret napisao na MM-forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WASKE 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se jos oporavio od umora, niti sabrao sopstvene utiske u vezi svega... Mozda bi bilo bolje da se jos malo razbudim i onda vam svima odgovorim na komentare... Jedino cu reci da mi nije jasno kako su toliko kontradiktorni utisci bajkera koje sam na samom skupu pitao za misljenje i ovih koje sam do malopre citao. Da li je moguce da neki ljudi ne umeju u lice da kazu svoje misljenje kada je negativno? Ljudi iz Bosne, Hrvatske i Slovenije, i jos po nekih zemalja, sam znao da ce biti zadovoljni jer uglavnom na drugi nacin gledaju na sve to kod nas, ali oni ne treba da nam budu jedini parametar. Zao mi je za svakoga ko se razocarao kako god da je MOTO FEST prosao. Nadam se samo da ne gledate na sve nas jednako, a vidim da neki pomalo i shvataju koje probleme imamo... Kao sto rekoh na pocetku, samo da se jos malo presaberem i jos jednom pazljivije procitam sve vase komentare, pa cu vam sve po stavkama detaljno odgovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 29, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Good morning starshine... Hahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Maj 29, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan jedini los komentar sto sam ja cula ...iskreno sad kazem jeste to da nije ispostovan dogovor MAS-a da ufur bude 300 din. a za ostalo nebi da komentarisem jer nisam bila tamo , ja sam sinoc otisla do sergeja cula samo jedan los komentar i to je sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 29, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan U startu sam snimio tehnicke nedostatke susreta. Za reklamni materijal i casopis me bas briga sto nisam dobio, ali mi je vec na ulazu zasmetalo sto su mi crvenu traku okacili oko kormana. Pa kako ce me onda razlikovati od pesaka na ulazu u kamp??? Posle sam video da su trake malo znacile unutar tvrdjave, jednom recju, oko satora i motora je mogao da se muva svako. Iako mi se organizacija i cena ulaza nije dopala, koncerti su po meni bili jako dobri. Ozvucenje i svetlosni efekti su bili za svaku pohvalu, a naravno i kvalitet bendova. Generalno sam se dobro proveo, a sve zahvaljujuci odlicnoj BJB ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WASKE 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da ne prokomentarisem odmah ovo oko dogovora MAS-a za cenu ulaza od 300,oo din. Jedina odluka MAS-a oko cene ulaza, koja nam je poznata, je ona da ulaznica ne sme biti veca od cene 5 lit. goriva (po motoru). Na dan odlucivanja o ceni ulaznice, gorivo je bilo poskupelo za 2-3 dinara, a jos je i objavljeno da postoji tendencija rasta cena. S obzirom na to i najavljenu tendenciju daljeg rasta, a i zbog zaokruzivanja cene, postavili smo cenu od 500,oo din. po motoru. Ljuba Bajker, predsednik MAS-a, dolazio je vise puta u NS i uvek isao kod Cirkusa (predsednika NS TIME) i sa njim razgovarao o raznim temama, a ponajvise oko ugovora za skupove sa MB-om. Ono sto mi je Cirkus saopstio je sledece: "Ljuba je rekao da ulaznica treba da bude dnevna i to po 300,oo din...". To bi izaslo na 600,oo din. dnevno, sto je vise nego sto smo odlucili. Da li je Ljuba to rekao ili je Cirkus to pogresno razumeo, nije mi poznato. U cetvrtak, na prvi dan skupa, cuo sam se sa Ljubom i on mije rekao da ulaz mora biti 300. Pitao sam ga kada je to odluceno i da li je neko od nas bio prisutan, na sta je on odgovorio pozitivno. Piao sam ga i ko, a on je odgovorio da ne zna ali da je tako. Takodje sam ga piao da li je to neko i potpisao od strane NS RIDERS-a ali on nije znao da kaze. Pitao sam sve u klubu, koji su bili na sastancima MAS-a, za to ali nikome takva odluka nije bila poznata. Ukoliko je neko od nasih takvo sto potpisao,a nije nam saopstio, letece iz kluba i to naglavce... Usput sam trazio od Ljube da sve materijale MAS-a salje i meni, a ne da me preskace, jer sam i osnivac kluba koji je 90% svega od 1994. godine izneo na svojim ledjima... No danas to malo ko postuje, pa na zalost i sam Ljuba, koji je u NS ocito komunicirao sa svima, samo ne sa NS RIDERS-ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 29, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan E ova ti je dobra za MAS ,posto nadam se svi dobro znamo cemu to sluzi a izgleda da smo dobili opet Gaju umesto Gaje za predsednika MAS-a. jedna zanimljivost sa proslogodisnjeg relija kroz Srbiju : uslovi su bili sledeci 1. A kategorija 2. Motor u vlasnistvu 3. Registrovan isti Gaja iliti ex-president MAS pod 1. nema pod 2. pozamljen Virago 535 pod 3. mozda ali ispod duda bar da je stavio tablicu a sto se tice NSRIDERSA veoma dobro znam koji vas problemi muce nazalost ali proci ce to pa ce biti opet kao nekad, pozdrav za Dexa ,Sergeja i Sonju. E al to ne znaci da cemo doci sledece godine jbga reciprocitet prosle godine Tuzla ove godine Sonja i jos dvoje ljudi mislim da je malo za Riderse a ne znam zbog cega pogotovu kada kazes da je malo onih koji kazu sve u lice , a ja to i hocu i smem da kazem svakome pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 29, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Cena ulaznica ne sme biti VECA od 5l goriva. Da li to znaci da ako na svetskom trzistu nafte postoji tendencija rasta cena, i ulaznica automatski mora da poskupi!? Ponavljam, receno je da ne sme biti VECA a ne MANJA !!! Na stranu to sa cenom upada, nije to bio problem, problem je sta su ljudi za te pare dobili od samog susreta. A to je uglavnom bila solidna svirka, malo caskanja sa drustvom, i to je otprilike to. Obezbedjenje je pustalo svakoga i do onog drugog dela kampa. Prosao sam tunelom bar 15 puta, i niko me nije pitao za narukvicu. Nekima su narukvice lepljene na motore, pa su se kretali svuda po tvrdjavi da ih niko nije pitao. A i da su nekoga sa strane pitali mogao je reci , stavili su mi na motor, i da ide gde hoce. Nije bilo defilea, niti bilo kakvog kvalitetnog zamenskog programa. Pivo skuplje za preko 30% nego u SM (verovatno je i to zbog rasta cena benzina, a i troskovi transporta su veci do tvrdjave nego do SM). Mogao bih da nabrajam mnogo toga, ali je vec sve receno u ovoj temi, a izgovore je uvek lako naci. NS bi trebao dobro da razmisli za buduce organizacije susreta. Da me neko ne shvati pogresno, ne favorizujem ni jedan drugi skup, NS smatram svojim gradom, na kraju krajeva tu sam proveo pola zivota, a i trenutno provodim tu pola svakog svog dana. Ali ima skupova gde se covek oseca veoma dobrodosao, kao da je nekom dosao u goste, i da su domacini pocastvovani sto je toliko ljudi uvelicalo taj skup. Na ovom susretu sam imao utisak da mi treba da budemo pocastvovani sto nam je dopusteno da platimo i udjemo. Da nije bilo ekipe BJB sa kojima smo se prvi put upoznali i proveli bez obzira na sve nedostatke, verovatno ne bismo docekali vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 29, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan a mozda su cene ulaznica bile vece zbog najave bombardovanja Irana pa onda sledi naftna kriza i tako to znate odakle dolazi 90% crnog zlata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 29, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto... Cudno zvuci, ali cu da pomenem i nedostatak wc papira u toi-toi-ma jos u subotu uvece... Samo zamislite da neko ima hitan slucai i nema vremena da se vrati do satora pa da dotrci jos jednom...:D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 29, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih slika... Kuliranje pred polazak Raspolozenje je uvek na nivou Termogedzo gleda dal' ce sve stvari koje je spakovao stici do NS Parking ispred Solo kafica AnteK, Pablo i Gixer Gixer AnteK BJB motori Scene iz tvrdjave Pasulj i siesta posle pasulja Bina Mega dobar air brush... Uh, uh... Za malo da nas okupa kisa, al je vetar oterao oblake, srecom Hocete noblice? A pivo? BJB druzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Maj 29, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih slika... Kuliranje pred polazak Raspolozenje je uvek na nivou Termogedzo gleda dal' ce sve stvari koje je spakovao stici do NS Parking ispred Solo kafica AnteK' date=' Pablo i Gixer Gixer AnteK BJB motori Scene iz tvrdjave Pasulj i siesta posle pasulja Bina Mega dobar air brush... Uh, uh... Za malo da nas okupa kisa, al je vetar oterao oblake, srecom Hocete noblice? A pivo? BJB druzina Slike su strava,a onaj roštilj na Drini bi mogli realizirat iduæi mjesec !???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee pa deluje da su se BJBovci(mislim na sve sa foruma) dobro proveli sto je najvaznije. Lepo je videti Dexterra kao pivskog manekena i NeshuExTl-a ponovo u sedlu(ko li mu je sad dao motor kad je dokazao da motor koji njega poznaje ni pakao mu nece tesko pasti) Uh uh uh uh sto je dobra teta sa slike uh uh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 29, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee pa deluje da su se BJBovci(mislim na sve sa foruma) dobro proveli sto je najvaznije. Lepo je videti Dexterra kao pivskog manekena i NeshuExTl-a ponovo u sedlu(ko li mu je sad dao motor kad je dokazao da motor koji njega poznaje ni pakao mu nece tesko pasti) Sta da radim s tebe Panticu :roll: ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 29, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan ko li mu je sad dao motor kad je dokazao da motor koji njega poznaje ni pakao mu nece tesko pasti Ako je uspeo japanca da ubije, nemca ce tesko Zi Dzrmans Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 353 Napisano Maj 29, 2006 jedan od DDMZ, 813 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee pa deluje da su se BJBovci(mislim na sve sa foruma) dobro proveli sto je najvaznije. Lepo je videti Dexterra kao pivskog manekena i NeshuExTl-a ponovo u sedlu(ko li mu je sad dao motor kad je dokazao da motor koji njega poznaje ni pakao mu nece tesko pasti) A tek ja šta da radim s tebe, Peconi... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad je drusto Ok svugde je lepo. Mogli smo i na Kosmaj A za pare koje smo dali za ulaz mogli smo da kupimo bure piva i peceno prase:) A to sto sam "razjebo" motor po onoj kaldrmi...posebna prica..sledeci put idem sa motokultivatorom! :evil: Jedina svetla tacka je donekle onaj pasulj sa lebac...naravno oni koji su spavali bolje su se proveli (neznam zasto ali tako je) P.S. ako je neko sacuvo nalepnicu susreta u NS neka mi sacuva...lepim ih po garazi:) da se falim gde sam sve biJo :roll: :roll: :roll: :skuter: Umalo da zaboravim! Peco ovo ce da ti uradi Dex kad te vidi- :carobnjak: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se oglasim, kao jedan od posetioca Moto Festa, mislim da je vecina pre mene koja je opisivala skup rekla gotovo sve zamerke i kritike koje su mogle da se vide i primete, pocev od cene karte za ulazak, preko cene piva, sokova (oni koji ih konzumiraju znaju ), ... Ali treba ipak pohvaliti dve stvari, izbor grupa koje su svirale kao i ozvucenje (koje je kao i prosle godine bilo super, iako se neki od muzicara nisu slozili samnom).... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 29, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta da radim s tebe Panticu :roll: ? Pa da vodis na pivo naravno :pivo: I Nesha da vodi na pivo dva piva su uvek bolja od jednog :pivo: Pablo daj Neshi sledeci put VTR-a da direktno proverimo kvalitet HONDA vs SUZUKI makar sto se tice V2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladji matorac 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan I posle dva dana od Moto Festa u meni ima vise ljutine nego u onom pasulju. E kad smo vec kod pasulja stvari stoje ovako: dosli smo oko devet sati, razapeli sator i poceli "spacirung". Oko 12 h pocela su creva da se javljaju. Pogledao sam u program i video da je vreme za klopu. Pojurio sam kroz tunel do kazana, kad tamo prvo razocaranje.Nisu poceli sa deljenjem jer vozilo sa hlebom nije stiglo.Posle sat vremena a mozda i vise proneo se glas da se deli rucak. I opet nanovo kroz tunel, pa isred kazana. "Dobar dan,ja bi da rucam",dobijem pociju pasulja a hleba nema. Probam pasulj a on ljut da sam od "srece" zaplakao! Rekli su mi da ako sam gladan mogu pojesti pleskavicu ili senvic. Dakle tu smo!!!!! Imam utsak da vlasnik rostila i kuvar imaju dil. Ovaj da oljuti pasulj sto vise jer vecina ne moze tu ljutinu da podnese, a ko je gladan nek navali na pljeskavice. Al vidi cuda ljudi jedu. I kuvar konja za trku ima. Ukida hleb. Na bojistu kod kazana ostaju desetkovani ali hrabri momci.Ja savijena nosa napustam popriste i odlazim na tu preporucenu pljeskavicu. Kad sam prisao rostilju, video pljeskavicu, mislim da su pobrkane red velicine. Pljeskavica mala a cena velika. Uznem jednu tek toliko da imam snage da skupim sator i vratim se kuci. Svaka cast ko je to organizovao. Mozda bi bio i zadovoljan da mi je to prvi skup u zivotu,jer bi mi to bio i poslednji, ali nije. Da vam ne pricam o ranijim skupovima poput Tjentista i drugih jer cete sigurno reci 'sta taj matori misli'. Ali pre samo dve nedelje bio sam u Mitrovici gde ljudi u odnosu na NS mogu dobiti cistu petcu za organizaciju, a i za cene. Ljudi NS je lep grad, treba ga obici, ali moto fest ZAOBICI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin 0 Napisano Maj 30, 2006 U prolazu, 0 postova Lokacija: Tuzla Prijavi odgovor kao problematičan Citam vase primjedbe i ne mogu se oteti utisku da se uglavnom prigovara na cijenu ulaznice, nedostatak free klope (ili neadekvatnost) i slicno. Sto se nas iz Tuzle tice mi smo bili na susretu i nama je bilo OK! Stvari koje su nama bitne su ispostovane i organizator se potrudio ponuditi dobru svirku, veeeeelike sankove, atraktivan lokalitet... Hrana nije bila nesto ali uvjek se moze otici u grad i nesto pojesti. Novi Sad je prelijep i nismo se pokajali sto smo dosli. Ja ne volim susrete na livadama, daleko od gradova, sa nekim ustaljenim bajkerskim fazonima tipa free grah, jeftino pivo i sl. Ako bih ja dolazio samo na livade onda bi se sve svelo na putovanje od livade do livade. Mene interesuje grad, lokalna kultura, narod, druzenje i naravno dobre ceste. A ulaznicu platim bez prigovora jer znam da time pomazem u organizaciji i omogucavam da se i dogodine taj susret odrzi. To sto se sureta na ovim nasim prostorima toliko namnozilo da dolazi do pada u kvaliteti je drugi problem. Po meni buducnost ce to iskristalizovati i susreti ce se podjeliti na one turisticke i klasicne. Turisticki ce rasti i jacati, postajuci sastavni dio turisticke ponude grada dok ce oni klasicni livadski se polako povlaciti i padati u kvaliteti. No, svi ce tada biti na svome...nadam se... a na nama je da odlucimo gdje ici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...