Jump to content

Moto Zajednica

Jakna Spool Drake & Alpinestars AST1 hlače

Recommended Posts

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Na prodaju su:

Jakna Spool Drake, sivo-crna kombinacija... Kupljena prošle godine u Guevari (16.08.2007. godine) i plaćena 15990 dinara (200€).

Jakna je nošena redovno od momenta kupovanja, pa dok nisam uzeo odijelo (dakle, do prije mjesec dana... Već prođe toliko... )... Do nule drži ok, poslije toga je potrebno dodatno oblačenje... Uz jaknu imam i onu vrećicu sa rezervnim drikerima... Protektori: ramena i laktori, na leđima je neka vrsta tvrđe spužve...

Veličina je 54 ili XL, za one koji ne vide...

jakna_01.jpg

jakna_02.jpg

jakna_03.jpg

jakna_04.jpg

Cijena: dogovorićemo se nešto.

Hlače Alpinestars AST-1, crne... Kupljene ove godine u Xtreme-u (29.03.2008. godine) i plaćene 9600 dinara (120€).

Hlače su kupljene zbog hladnog vremena prilikom odlaska u Bijeljinu, proljetos, kod Dače i Obeliksa na viđanje i klopu. Od tada obučene 5 (pet) puta... Dakle, nove. Protektori: na koljenima imaju dva velika komada neke tvrđe spužve, ali to može da se izvadi (koliko su mi rekli u Xtreme-u) i da se stave neki normalni protektori...

Veličina je L, za one koji ne vide...

hlace_01.jpg

hlace_02.jpg

hlace_03.jpg

hlace_04.jpg

hlace_05.jpg

hlace_06.jpg

Cijena: 100€ (fiksno)

Informacije, rezervacije, proba: mail, pp, 063/394-369...

Nisam namjerno davao nikakve opisne komentare, jer smatram da slike govore više i bolje od mene. BTW, jakna treba da se opere, a biće oprana za vikend... Za one koji primjećuju da je jakna prljava... ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Aktuelno...

Zimske cijene - jakna 80, hlače 90 eura...

Može zajedno za 160 eura...

Castore, je l' ove hlačice nemaju bočne protektore?

Nemaju, imaju samo one na koljenima...

mozes li da uslikas pantalone sa strane, i od nazad.

koliko ti imas visine, i kg? kako ti stoje?

Željko, obrati pažnju na pretposljednju sliku i vidjećeš da su slikane sa zadnje strane. Sa prednje strane ima od gume napisano alpinestars, a sa zadnje je onaj njihov logo (a-zvijezda).

Zaboravih da napišem da sa prednje strane imaju dva džepa kao na farmericama, i sa desne unutrašnje strane ima jedan relativno mali džep (u koji može bez problema da stane mobilni osrednje veličine). Sa zadnje strane nemaju džepove...

Visok sam 177-178 (zavisno od raspoloženja ;D ;D ;D) i imam trenutno 85kg. Na kukovima postoje čičak "mehanizmi" za skupljanje tj. proširenje... Da ti dočaram ovako. Čičak je dugačak nekih 8-10 cm i kada "mehanizam" poklopim tako da se jedno i drugo lice čička u potpunosti uhvate (dakle ništa ne viri preko) - onda mi je sasvim komforno, a hlače ne spadaju, već stoje same, bez kaiša...

Nadam se da sam ti pomogao...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja