castor 384 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju su: Jakna Spool Drake, sivo-crna kombinacija... Kupljena prošle godine u Guevari (16.08.2007. godine) i plaćena 15990 dinara (200€). Jakna je nošena redovno od momenta kupovanja, pa dok nisam uzeo odijelo (dakle, do prije mjesec dana... Već prođe toliko... )... Do nule drži ok, poslije toga je potrebno dodatno oblačenje... Uz jaknu imam i onu vrećicu sa rezervnim drikerima... Protektori: ramena i laktori, na leđima je neka vrsta tvrđe spužve... Veličina je 54 ili XL, za one koji ne vide... Cijena: dogovorićemo se nešto. Hlače Alpinestars AST-1, crne... Kupljene ove godine u Xtreme-u (29.03.2008. godine) i plaćene 9600 dinara (120€). Hlače su kupljene zbog hladnog vremena prilikom odlaska u Bijeljinu, proljetos, kod Dače i Obeliksa na viđanje i klopu. Od tada obučene 5 (pet) puta... Dakle, nove. Protektori: na koljenima imaju dva velika komada neke tvrđe spužve, ali to može da se izvadi (koliko su mi rekli u Xtreme-u) i da se stave neki normalni protektori... Veličina je L, za one koji ne vide... Cijena: 100€ (fiksno) Informacije, rezervacije, proba: mail, pp, 063/394-369... Nisam namjerno davao nikakve opisne komentare, jer smatram da slike govore više i bolje od mene. BTW, jakna treba da se opere, a biće oprana za vikend... Za one koji primjećuju da je jakna prljava... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 4, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Zimske cijene - jakna 80, hlače 90 eura... Može zajedno za 160 eura... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 60 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Oni sto nevide......verovatno ni nevoze ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6517 Napisano Decembar 4, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Castore, je l' ove hlačice nemaju bočne protektore? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan mozes li da uslikas pantalone sa strane, i od nazad. koliko ti imas visine, i kg? kako ti stoje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Castore, je l' ove hlačice nemaju bočne protektore? Nemaju, imaju samo one na koljenima... mozes li da uslikas pantalone sa strane, i od nazad. koliko ti imas visine, i kg? kako ti stoje? Željko, obrati pažnju na pretposljednju sliku i vidjećeš da su slikane sa zadnje strane. Sa prednje strane ima od gume napisano alpinestars, a sa zadnje je onaj njihov logo (a-zvijezda). Zaboravih da napišem da sa prednje strane imaju dva džepa kao na farmericama, i sa desne unutrašnje strane ima jedan relativno mali džep (u koji može bez problema da stane mobilni osrednje veličine). Sa zadnje strane nemaju džepove... Visok sam 177-178 (zavisno od raspoloženja ;D ;D ;D) i imam trenutno 85kg. Na kukovima postoje čičak "mehanizmi" za skupljanje tj. proširenje... Da ti dočaram ovako. Čičak je dugačak nekih 8-10 cm i kada "mehanizam" poklopim tako da se jedno i drugo lice čička u potpunosti uhvate (dakle ništa ne viri preko) - onda mi je sasvim komforno, a hlače ne spadaju, već stoje same, bez kaiša... Nadam se da sam ti pomogao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jakna otišla kolegi InkaBar-u... Sretno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Jakna otišla kolegi InkaBar-u... Sretno! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...