KTM+A 547 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gde mogu da nadjem semeninge za prednje viljuske ??? ??? ??? Kod nas obicno gleda kako da mi proda ceo amotizer , i nikad nisu imali samo semening ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7577 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 3135 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj u Agroopremi u Sarajevskoj, imaju razne semeringe. Imna i neki tip na buvljaku, kostaju po 30-40din, bar je tako ranije bilo. Ta poslednja mera, 10.4, to je debljina, ne uzbudjuj se i ako je 10.0 mala je razlika. Cak mozes i da stavis 2 od 5mm. Obrati paznju da li u unutrasnjoj rupi ima jedan ili dva "spica", pa tako i trazi, mislim da je onda bolje da stavis dva kom od 5mm debljine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Gumaplast", prestavnistvo im je u ulici Slobodana Penezica Krcuma 33/II, a telefon je 011/36-11-310. Moj drug je tamo uzimao semeringe i zadovoljan je kako su se pakazali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali nemaju jel zna jos neko nekog ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A za koji motor ti treba,mozes kod Jasminka da se raspitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Kineza mi treba , gde da nadjem jasminka .Mislim da je to nik samo kako da vrsim pretragu clanova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7577 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 3135 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam cuo da je drugar kupio semeringe za ceo motor /masinu/ dole kod Tri bika, kod Zike sajle, na Bogosloviji, preko puta Bele kuce /tj policijske stanice Palilula/. Potrazi tamo, ne znam tacno kako se zove firma, imaju veliki izbor raznih semeringa, gumica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...