Krokodilo 2754 Napisano April 5, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мало освежење ако је негде запелооооо.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazareviccc 6 Napisano April 5, 2020 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Krokodilo said: Мало освежење ако је негде запелооооо. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Auuuuuuu....to meni treba...rasklopio sam moju Cagivu pukao mi je zupcanik na menjacu...koji majstor to moze da mi uradi gde mogu da nabavim novi zupcanik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano April 5, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Само нов или полован а добар.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazareviccc 6 Napisano April 5, 2020 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Krokodilo said: Само нов или полован а добар. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Verovatno cu da kupim celu masinu Cagiva mito ceni je covek 80e a menjac 50e tako da mi se vise isplati cela masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano April 5, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пакуј одмах, то је џаба.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazareviccc 6 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic @Krokodilo imam jedno pitanje, planiram da kupim navedeni motor ispod, sta mislite o Cagivi Mito, da li da je kupim, covek kaze da se vodi kao stranac i da ima odjavljenu saobracajnu iz Ch, da li ja ovaj motor mogu da registrujem i da li se isplati kupiti ga? Cagiva MITO 125CM3 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Cagiva MITO 125CM3, 2000. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 15000 km, Loznica. Cena 850 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano April 7, 2020 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мито ако га доведеш у ред је перверзија од 125ке. Спаваш у кривини и милујеш асвалт дланом. Овако на слици изгледа сачувано а око легализације то регулишу ваши закони.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano April 7, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima uredne papire može da se plati carina i da se registruje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazareviccc 6 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Jovan Ristic said: Ako ima uredne papire može da se plati carina i da se registruje. Kaze mi da ne moze da prodje pregled jer ima vise od 17kw, jel mkgu ja da uradim nesto po tom pitanju? Jel moguca registracija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano April 8, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zašto ne može, raspitaj se još negde ili sačekaj, možda u temi da odgovor neko ko se bolje od mene razume u ove procedure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 9, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan On 4/8/2020 at 8:32 AM, lazareviccc said: Kaze mi da ne moze da prodje pregled jer ima vise od 17kw, jel mkgu ja da uradim nesto po tom pitanju? Jel moguca registracija? Prodavac ti je odgovorio da ne može. Znači kreni dalje u pretragu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazareviccc 6 Napisano April 27, 2020 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 4/8/2020 at 12:37 PM, Jovan Ristic said: Nije mi jasno zašto ne može, raspitaj se još negde ili sačekaj, možda u temi da odgovor neko ko se bolje od mene razume u ove procedure. Pitanje jedno, kupio sam Hondu cbr 500f, sad poceo sam da je farbam i majstor me nagovorio da je farbam u crno a kaze mi da ove nalepnjce ovo dole na slici kupuje se posebno kaze to se ne farba, gde ja mogu da nadjem ove naleonice/stikere za motor kao sto je ovaj dole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/27/2020 at 3:00 PM, lazareviccc said: Pitanje jedno, kupio sam Hondu cbr 500f, sad poceo sam da je farbam i majstor me nagovorio da je farbam u crno a kaze mi da ove nalepnjce ovo dole na slici kupuje se posebno kaze to se ne farba, gde ja mogu da nadjem ove naleonice/stikere za motor kao sto je ovaj dole? Probaj ovdje: https://www.facebook.com/Nalepnice-Za-Motore-Niš-189061614799364/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...