kacadrema 8 Napisano Mart 12, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako sam omasio podforum, ali nisam znao gde drugo da kreiram temu. Elem, pre dve nedelje sam kupio motor koji je registrovan u Rumi. Kupio sam od coveka koji je po zanimanju kamiondzija i koji je kritican za "navatati" jer je non-stop na putu, pa sam uz kupoprodajni ugovor odmah resio i ovlascenje da ja mogu odjaviti tablice, da ne moram da se cimam sa njim. Sad mi samo treba preporuka neke agencije u Rumi gde bih mogao da odnesem tablice i saobracajnu i da mi oni sve rese, da se sto manje napatim. Druga stvar koja mi treba je neki auspuh/moto servis u NS gde bih mogao da zamenim auspuh na motoru. Ovaj koji je na njemu je u pocetnoj fazi raspadanja, ali sam uz motor dobio Shark auspuh koji samo treba negde zameniti, a posto ni to ne znam gde da odradim, svaka proverena preporuka je dobrodosla Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 12, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako je samo promena auspuha to je dosta jednostavno da možeš i sam uraditi.Ako mora nešto da se vari imaš čoveka koji radi 25 godina prohromske a i obične auspuhe.Kad predješ temerinski most prva desno i samo pravo jedno 200 metara pa sa leve strane .Neznam adresu pitaj nekog komšiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes doci da pogledamo, ako se ne snadjes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Mart 13, 2020 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Agencija u Rumi za registraciju i oko prenosa 022431269 završili bez cimanja i problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da se patis, u sup-u se ne zakazuje za odjavu vozila niti se placa taksa. Pored saobracajne, tablice, licne karte i ovlascenja za odjavu vozila, treba ti registracioni list koji ti odstampaju u bilo kojoj agenciji (imas odmah pored sup-a 2-3 agencije).Odes u sup, pokucas na salter i trazis odjavu vozila, gotovo za 10 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Mart 13, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Ako bas zelis da ti to uradi agencija moja preporuka je auto centar sijak 022 490310 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kacadrema 8 Napisano Mart 14, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, hvala na savetima! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...