brutus 4 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li iko ima iskustva sa ovim skuterom? Hoću da ga uzmem ćaletu a i ja bih seo na njega ponekad, pa me zanima kakav je kvalitet izrade, servisna mreža, nabavka delova i sl. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan SYM motori su odlicni nisu kinezi ali su koreanci sto je velika razlika. Ja sam imao sym joyride 200 i presao sam za jednu sezonu sa njim deset hiljada i nisam imao nikakvih problema. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari tajvanci, ali da ne cepidlacimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cepidlacimo hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...